Reál Élelmiszer üzlet

Cím: 4183 Kaba Rákóczi út 83.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
A Reál azok számára kínál ideális megoldást, akik fontosnak tartják, hogy a lakóhelyükhöz közeli boltban, barátságos környezetben, személyes kiszolgálást élvezve, gyorsan és kényelmesen intézhessék a napi és nagybevásárlásaikat, és nem utolsósorban szeretnék észszerűen beosztani a pénzüket.
A Reál egy magyar tulajdonban levő üzletlánc-hálózat, amely az ország teljes területén folytat élelmiszer és vegyi áru kis- és nagykereskedelmi tevékenységet.
Magyar tulajdonú láncként jól ismerjük az ország minden régióját és az ott élő emberek igényeit. Tudjuk, hogy a Reál sok helyen több mint egy bolt: egyúttal fontos találkozási pont is a környéken lakók számára. Ezért az üzleteinket is az Önök igényeire szabva alakítottuk ki a garázsboltoktól a szupermarketekig, a kínálatunkat pedig úgy állítottuk össze, hogy nálunk mindenki megtalálja, amire szüksége van.
A Reál saját márkás termékei mind megjelenésükben egyediek, mind abban, hogy más üzlethálózatok boltjaiban nem vásárolhatók meg ezek a termékek.
A Reál és Reál Pont üzletekben kapható, Reál néven forgalmazott termékcsalád a Reál saját márkája.
Megbízható minőség, kedvező árak, piacvezető márkák gyártóitól.
A Reál saját márkás termékek a gyártó márkákkal megegyező minőségűek, ám azoknál lényegesen kedvezőbb árúak.
A Reál üzletlánc-hálózat saját tulajdonú üzletekből és a hálózathoz csatlakozott magánvállalkozásokból áll.
A Reál üzletlánc-hálózatban Reál néven a 100 négyzetméter feletti alapterületű üzletek értendők, az ennél kisebb eladóterű üzletek neve Reál Pont.
A Reálban egyszerű, gyorsan intézhető a vásárlás, nem kell hozzá feltétlenül autóba szállni és könnyedén megtalálhatja nálunk a keresett termékeket.
A Reál és Reál Pont üzletekben időről időre nyereményjátékokban lehet részt venni. Érdemes ezeket figyelni a nyereményekért.

Térkép

A Reál Élelmiszer üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem