Reál Élelmiszer üzlet - Fókusz Kisbolt

Cím: 6352 Fajsz, Árpád út 55.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Magyar tulajdonú láncként jól ismerjük az ország minden régióját és az ott élő emberek igényeit.
A Reál sok helyen több mint egy bolt: egyúttal fontos találkozási pont is a környéken lakók számára.
Az üzleteinket a vásárlók igényeire szabva alakítottuk ki a garázsboltoktól a szupermarketekig, a kínálatunkat pedig úgy állítottuk össze, hogy nálunk mindenki megtalálja, amire szüksége van.
A Reál azok számára kínál ideális megoldást, akik fontosnak tartják, hogy a lakóhelyükhöz közeli boltban, barátságos környezetben, személyes kiszolgálást élvezve, gyorsan és kényelmesen intézhessék a napi és nagybevásárlásaikat, és nem utolsósorban szeretnék észszerűen beosztani a pénzüket.
A Reálban egyszerű, gyorsan intézhető a vásárlás, nem kell hozzá feltétlenül autóba szállni és könnyedén megtalálhatja nálunk a keresett termékeket.
Megéri hozzánk beugrani akár reggel friss péksüteményért vagy este a vacsorához valóért is.
A Reál egy magyar tulajdonban levő üzletlánc-hálózat, amely az ország teljes területén folytat élelmiszer és vegyi áru kis- és nagykereskedelmi tevékenységet.
A Reál üzletlánc-hálózat saját tulajdonú üzletekből és a hálózathoz csatlakozott magánvállalkozásokból áll.
A Reál üzletlánc-hálózatban Reál néven a 100 négyzetméter feletti alapterületű üzletek értendők, az ennél kisebb eladóterű üzletek neve Reál Pont.
Sajátmárka - A Reál és Reál Pont üzletekben kapható, Reál néven forgalmazott termékcsalád a Reál saját márkája.
A Reál saját márkás termékek a gyártó márkákkal megegyező minőségűek, ám azoknál lényegesen kedvezőbb árúak. Szinte az összes termékkategóriában találhatók Reál saját márkás termékek.
Megbízható minőség, kedvező árak, piacvezető márkák gyártóitól.
A Reál saját márkás termékei mind megjelenésükben egyediek, mind abban, hogy más üzlethálózatok boltjaiban nem vásárolhatók meg ezek a termékek.
A Reál és Reál Pont üzletekben időről időre nyereményjátékokban lehet részt venni. Érdemes ezeket figyelni a nyereményekért.

Ügyfélszolgálat telefonszám06 23 530 660
Saját márkás termékvan
Honlapreal.hu
Utcanézet

Az utcanézeten az úton megjelenő nyilakra kattintva mozoghat. A nézőpontot a képet húzva forgathatja. Ha az utcanézet nem jelenik meg, akkor erről a helyről nem áll rendelkezésre utcai fotó. a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges.

Térkép

A Reál Élelmiszer üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat Adatvédelem