Reál Élelmiszer üzlet - Reál Pont

Cím: 4173 Nagyrábé, Kossuth u. 41.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
A Reál üzletlánc-hálózatban Reál néven a 100 négyzetméter feletti alapterületű üzletek értendők, az ennél kisebb eladóterű üzletek neve Reál Pont.
A Reál üzletlánc-hálózat saját tulajdonú üzletekből és a hálózathoz csatlakozott magánvállalkozásokból áll.
Megbízható minőség, kedvező árak, piacvezető márkák gyártóitól.
A Reál azok számára kínál ideális megoldást, akik fontosnak tartják, hogy a lakóhelyükhöz közeli boltban, barátságos környezetben, személyes kiszolgálást élvezve, gyorsan és kényelmesen intézhessék a napi és nagybevásárlásaikat, és nem utolsósorban szeretnék észszerűen beosztani a pénzüket.
A Reál saját márkás termékei mind megjelenésükben egyediek, mind abban, hogy más üzlethálózatok boltjaiban nem vásárolhatók meg ezek a termékek.
A Reál egy magyar tulajdonban levő üzletlánc-hálózat, amely az ország teljes területén folytat élelmiszer és vegyi áru kis- és nagykereskedelmi tevékenységet.
A Reál és Reál Pont üzletekben időről időre nyereményjátékokban lehet részt venni. Érdemes ezeket figyelni a nyereményekért.
Megéri hozzánk beugrani akár reggel friss péksüteményért vagy este a vacsorához valóért is.
A Reál és Reál Pont üzletekben kapható, Reál néven forgalmazott termékcsalád a Reál saját márkája.
A Reálban egyszerű, gyorsan intézhető a vásárlás, nem kell hozzá feltétlenül autóba szállni és könnyedén megtalálhatja nálunk a keresett termékeket.

Térkép

A Reál Élelmiszer üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem