Dr. Csuzi László reumatológus

Cím: 1122 Budapest, Városmajor u. 18  (térkép lent)


Szolgáltatások
injekciós technikák (paravertebrális injekció, Lange, izületi punkció, nyáktömlők, ínhüvelyek, kilépési csatornák injekciózása)
Életviteli tanácsadás
dia-dinamik
ultrahang
Lézerterápia, lézerakupunktura
akupunkturaReumatológiai szolgáltatásunkon belül mozgásszervi megbetegedések gyors magasszintű ellátását biztosítjuk betegeink számára. Idült kopásos, vagy gyulladásos mozgásszervi betegségek, lágyrész-reumatizmusok szakellátását, gondozását vállaljuk kedvező áron. Kapcsolat, további információk: http://www.teledoktor.hu


Budapest 12. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti reumatológus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a reumatológus környékén van-e lehetőség parkolásra (12. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 12 kerületében a fenti reumatológus (Dr. Csuzi László reumatológus) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 17, 56A, 56, 59B, 59A, 59, 61
  • busz: 39, 102
Térkép

A reumatológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
Munkaszüneti napok 2022-ben
Kapcsolat Adatvédelem