dr. Kiss Edit reumatológus

Cím: 1126 Budapest, Brassai Sámuel u 16  (térkép lent)

Munkámban első lépés a pontos és részletes kórelőzmény felvétele, a szedett gyógyszerek tisztázása, a panaszok és azok keletkezési körülményeinek részletes megismerése - hiszen a nehezen gyógyuló testi tünetek mögött sokszor érzelmi feszültségek állnak. Kiemelten fontos a fizikális vizsgálat, és a hozott leletek értékelése, a tünetek okának részletes megbeszélése a pácienssel. Kapcsolat, további információk: http://www.drkissedit.com


Budapest 12. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti reumatológus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a reumatológus környékén van-e lehetőség parkolásra (12. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 12 kerületében a fenti reumatológus (dr. Kiss Edit reumatológus) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 17, 61
  • busz: 105, 139, 140A, 140, 142, 212
Térkép

A reumatológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
2022-es munkaszüneti napok
Kapcsolat Adatvédelem