Reumatológusok - Budapesten - 8. kerületiek listája

dr. Kiss Edit reumatológus

Cím: Budapest VIII. kerület Auróra utca 22-28.  térképen / útvonal ide

Munkámban első lépés a pontos és részletes kórelőzmény felvétele, a szedett gyógyszerek tisztázása, a panaszok és azok keletkezési körülményeinek részletes megismerése - hiszen a nehezen gyógyuló testi tünetek mögött sokszor érzelmi feszültségek állnak. Kiemelten fontos a fizikális vizsgálat, és a hozott leletek értékelése, a tünetek okának részletes megbeszélése a pácienssel. Honlap: http://www.drkissedit.com


Budapest 8. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti reumatológus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a reumatológus környékén van-e lehetőség parkolásra (8. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.


Budapest 8. kerületében a fenti reumatológus (dr. Kiss Edit reumatológus) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M4 (zöld metró)
  • villamos: 28, 28A, 37A, 37, 62
  • busz: 99, 217E

A reumatológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem