Reumatológusok - Budapesten - 12. kerületiek listája

David Gerincklinika

Cím: 1124 Budapest Apor Vilmos tér 8.  térképen / útvonal ide

A DAVID Gerincklinika gerinc- és mozgásszervi panaszok kezelésével és megelőzésével foglalkozik. Specialitásunk a gerinc, a hát, a váll és a térd problémáinak kezelése. Azon elv mentén dolgozunk, hogy a gerinc- és mozgásszervi bántalmak többségét ma már műtét nélkül is meg lehet szüntetni, vagy tünetmentessé lehet tenni. Honlap: http://www.gerincklinika.hu


Budapest 12. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti reumatológus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a reumatológus környékén van-e lehetőség parkolásra (12. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 12. kerületében a fenti reumatológus (David Gerincklinika) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 59A, 59
  • busz: 102, 105, 110, 112, 212

A reumatológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem