Combi Kft.


Szolgáltatások
Szúnyogirtás. Nyári időszakban rettentően zavaró a jelenlétük, ugyanakkor betegségek terjesztői is lehetnek. Speciális formulációt, melegködképzőszert használunk megfelelő szerben hígítva, melyet melegködképző generátorral juttatunk ki a szabadba a szúnyogok irtására , ritkítására.
Darázsirtás. Darázsirtást csak darázsirtó szakember tud veszélymentesen elvégezni! Azokon a helyeken ahol nem végzik el időben a darázsirtást a darazsak, sok kellemetlen meglepetést okoznak a kertes házak lakóinak. Tavaszi és nyári időszakban, a ház és környezetének legkülönbözőbb részén rakják fészküket.
Csótányirtás. A csótányirtást a legkorszerűbb csótányirtó technológiákkal végezzük, permetezéssel és gélezéssel. Csótányirtás tekintetében forradalmi újdonságot jelent a gélezési technológia megjelenése. Fő előnyei: a megrendelő részére a legkisebb zavarással jár, nem hagy permetezés nyomot, nagyon jó hatásfokkal irtja a csótányokat, folyamatosan fejti ki hatását.
Kullancsirtás. Hogy ön és házikedvencei is biztonságban legyenek a kertben A kullancs nem a magasban, hanem a nedves aljnövényzetben bujkál, ezért utóbbit szükséges kezelni 1-1,5 méterig. A növényekben semmilyen kár nem keletkezik.
Rágcsálóírtás. A rágcsálóirtás fontos azoknak is akiknek bosszúságot okoznak a rágcsálók , egerek. és a patkányok A rágcsálóirtás nélkülözhetetlen eszköze a COMBI Kft. által gyártott patkányetető ládák és egérdobozok. Ezen eszközöket használja a rágcsálóirtás során szakvállalatunk is.
Hangyairtás. A korszerű hangyairtás elvégezhető permetezőszer nélkül!
Svábbogárirtás. A svábbogarak mindent megmásznak.Testükre sok sok kórokozó tapad, ezzel fertőzéseket okozhatnak. A svábbogárirtás feladatával bizzunk meg gyakorlott kártevőirtó szakembert
Bolhairtás. Bolhák rejtett életmódot folytató igen kellemetlen vérszívó rovarok. Vérszívásuk nyomán, a bőrön kellemetlen, fájó, viszkető csípések keletkeznek, így hosszú távon elviselhetetlenné vál



Kapcsolat, további információk: http://irtas.eu

Térkép



 



Kapcsolat Adatvédelem