Frajla – ruhajavító és ruhaátalakító műhely és használtruha-bolt

Cím: Budapest IX. kerület Lónyay utca 49. fszt. 3.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Minden, ami varrás, minden, ami textil.
Ruhajavítás - Elszakadt póló, kiszakadt nadrág vagy megrongálódott, cserére szoruló cipzár, aminek megjavítását eddig halogattad? Mi segítünk!
Ruha(át)alakítás - Hosszú a zakó ujja, vagy épp a nadrág szára? Legyen szó szűkítésről, bővítésről, alj rövidítéséről, oldal szűkítéséről, ujj rövidítéséről vagy egyéb átalakításról, szakértelmünkre és odaadásunkra mindig számíthatsz.
Új és használt ruhák értékesítése. Egyedi darabok, különleges márkák!



Telefon: +36 20 235 1106


Budapest 9. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti ruhajavító utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a ruhajavító környékén van-e lehetőség parkolásra (9. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 9 kerületében a fenti ruhajavító (Frajla – ruhajavító és ruhaátalakító műhely és használtruha-bolt ) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 2B, N2, 2, 4, 6, 23, 51, 51A
  • busz: 15, 54, 55, 212A, 212B, 212, 223E, 224E, 224, 255E
  • hév: H7
Térkép

A ruhajavító helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem