Vasalás.net

Cím: Budapest 1042. József Attila u 36.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Kabát bélés csere
Ruhaklinika
Cipzárcsere
Szűkítés, bővítés
Nadrág felhajtás
Méretre igazítás
Zsebjavítás
Farmer Röviditése Eredeti Felhajtással
Varrás
Gombfelvarrás
Lakástextil szegése
Mindennemű alakítás
Bőr ruhák
Béléscsere
Zsebcsere
Nadrág-, szoknyafelhajtás



0-24 ONLINE MEGRENDELÉS- varrás mérték után, ruhajavítás, ruhaklinika. Budapest legújabb online is elérhető mosodája, tisztítója vállalja a ruhák, ruházatok és egyéb textil anyagok (pl.: szőnyeg, paplan, függöny, stb.) tisztítását, mosását, vasalását és javítását. Ha sok a napi teendője és nem marad idő a házimunkára, akkor keresse fel a weboldalunkat! A mosás, vasalás, ruhajavítás, tisztítás szolgáltatásunkat akár 24 órán belül is elvégezzük, akár háztól házig szállítással is. Ekkor Önnek ki sem kell tennie a lábát otthonában, a szennyest valamint a tiszta ruhákat futárszolgálattal hozatjuk-küldjük! Telefon: 6070 7777 609


Budapest 4. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti ruhajavító utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 4. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 4 kerületében a fenti ruhajavító (Vasalás.net) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 104, 104A, 147, 196, 196A, 204
Térkép

A ruhajavító helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem