RuhaDoki - Aréna Plaza

Cím: 1087 Budapest Kerepesi út 9.  térképen / útvonal ide

Milyen esetekben érdemes felkeresni a RuhaDoki-t? - ha a függönyöd méretre vágásánál nem akarsz 5-7 napot várni… - régi és jó, de már nem annyira hordható állapotú, vagy nem az aktuális divatnak megfelelő ruhadarabod van… - akciós ruhadarab esetén, ami nem teljesen a Te méreted, stílusod, vagy hibás… - amennyiben nagy értékű ruhádat precíz, biztos kezekre/szakértőkre szeretnéd bízni… - ha nem csak precíz, hanem gyors segítségre van szükséged és mindezt felár nélkül… - ha szereted, ha a megbeszéltek alapján történnek a dolgok … - ha már egyszer javították a ruhádat, de nem vagy maradéktalanul elégedett az eredménnyel… - ha valahol azt mondták az elképzelésedre, hogy ezt nem lehet megcsinálni… - vagy csak ha szimplán azok közé tartozol, akik kipróbáltak minket, elégedettek a munkákkal és azóta bárhol laknak is, bármerre is legyen dolguk, csak hozzánk hozzák javítani a ruhájukat… Honlap: http://www.ruhadoki.hu

A ruhajavító az üzletközpont épületében található. Az Arena Mall kétszintes, 2800 férőhelyes parkolóval várja a látogatókat, melyben a rövidebb távú, az üzletközpont üzleteinek meglátogatásához szükséges parkolás ingyenes, a hosszabb távú parkolásért viszont fizetni kell. A parkoló nem őrzött. A parkolóházban a KRESZ szabályai érvényesek.


Budapest 8. kerületében a fenti ruhajavító (RuhaDoki - Aréna Plaza) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 80, 80A

A ruhajavító helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem