Ruhajavítók - Budapesten - 8. kerületiek listája

RuhaDoki - Aréna Plaza

Cím: 1087 Budapest Kerepesi út 9.  térképen / útvonal ide

Milyen esetekben érdemes felkeresni a RuhaDoki-t? - ha a függönyöd méretre vágásánál nem akarsz 5-7 napot várni… - régi és jó, de már nem annyira hordható állapotú, vagy nem az aktuális divatnak megfelelő ruhadarabod van… - akciós ruhadarab esetén, ami nem teljesen a Te méreted, stílusod, vagy hibás… - amennyiben nagy értékű ruhádat precíz, biztos kezekre/szakértőkre szeretnéd bízni… - ha nem csak precíz, hanem gyors segítségre van szükséged és mindezt felár nélkül… - ha szereted, ha a megbeszéltek alapján történnek a dolgok … - ha már egyszer javították a ruhádat, de nem vagy maradéktalanul elégedett az eredménnyel… - ha valahol azt mondták az elképzelésedre, hogy ezt nem lehet megcsinálni… - vagy csak ha szimplán azok közé tartozol, akik kipróbáltak minket, elégedettek a munkákkal és azóta bárhol laknak is, bármerre is legyen dolguk, csak hozzánk hozzák javítani a ruhájukat… Honlap: http://www.ruhadoki.hu


Budapest 8. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti ruhajavító utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a ruhajavító környékén van-e lehetőség parkolásra (8. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.


térképenútvonaltervezés ide

Budapest 8. kerületében a fenti ruhajavító (RuhaDoki - Aréna Plaza) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 80, 80A

A ruhajavító helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem