SPAR üzlet - SPAR szupermarket

Cím: 4300 Nyírbátor, Eduárd u.13.  (térkép lent)


Szolgáltatások
A Spar boltokban időnként látni, hogy a vevők a zöldségrészlegnél küzdenek a nejlonzacskók szétnyitásával, pedig erre van egyszerű megoldás: nem középen kell szétnyitni, hanem a füleknél, ahol könnyen szétjön.
Az üzlet környékén bankautomatát is igénybe lehet venni
A Spar üzletekben a SuperShop program keretében fizetésnél pontokat lehet gyűjteni, amelyeket később le lehet vásárolni a SuperShop elfogadóhelyeken, így a Spar üzletekben is.
A SPAR áruházakban bankkártyával is lehet fizetni.
A MySPAR alkalmazással mobillal is lehet SuperShop pontokat gyűjteni, egyedi kedvezményeket igénybevenni, illetve exkluzív kedvezmények is találhatók az alkalmazásban.
A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. 1991 óta van jelen a magyar piacon, és ezen idő alatt Magyarország egyik meghatározó élelmiszer és napi cikk kereskedelmi láncává vált.
Az INTERSPAR és SPAR áruházakban szelektív gyűjtőszigeteket is lehet találni, ahol önkiszolgáló módon el lehet helyezni üvegeket, használt elemeket, elektronikai hulladékokat (mobiltelefonok, elektromos és elektronikai készülékek, CD-k, DVD-k, mini fénycsövek, festékpatronok, izzók, energiatakarékos lámpák, fénycsövek, stb.) A gyűjtőket az üvegvisszaváltóknál és az információs pultoknál találják meg az áruházlánc vásárlói.
Az áruháznál a vásárlók számára rendelkezésre áll ingyenes parkolási lehetőség.
A Spar ajándékkártyák bármely magyarországi SPAR és INTERSPAR üzletben levásárolhatóak a kártya érvényességi idején belül.
A Spar boltokban kivezették a nejlonzacskókat a zöldség-gyümölcs osztályról. Nejlon helyett lehet használni jelképes összegért lebomló zacskót, lehet vásárolni többször használható zsákot, illetve bizonyos termékek esetében, amelyekre rá lehet ragasztani az árcímkét, el lehet kerülni a zacskó használatát.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő06:30-20:00
Kedd06:30-20:00
Szerda06:30-20:00
Csütörtök06:30-20:00
Péntek06:30-20:00
Szombat06:30-17:00
Vasárnap07:00-15:00

Térkép

A SPAR üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem