SPAR üzletek - Budapesten - 13. kerületiek listája

Cím: 1139 Budapest Váci út 95.  (térkép lent)

A SPAR vevőszolgálata a 06-20-823-7727 telefonszámon érhető el hétköznapokon hétfőtől-csütörtökig 8 és 15 óra között, pénteken 8 és 13 óra között. A Spar üzletekben vásárlásnál elfogadják többek között az Erzsébet- és Sodexo-utalványokat is. A Spar és Interspar üzletekben A SuperShop program keretében fizetésnél kártyájával pontokat gyűjthet, amelyeket később levásárolhat a SuperShop elfogadóhelyeken, így a Spar üzletekben is. A SuperShop ügyfélszolgálata a +36 1 481 6000 telefonszámon érthető el munkanapokon. A Spar boltjaiban ajándékkártya is kapható, amelyet vagy előre meghatározott értékben lehet megvásárolni, vagy tetszőleges összeggel fel lehet tölteni. Az ajándékkártya bármely magyarországi SPAR és INTERSPAR üzletben levásárolható a kártya érvényességi idején belül.


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti SPAR üzlet utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a SPAR üzlet környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak).


   

Budapest 13. kerületében a fenti SPAR üzlet közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (mutasd őket térképen):

  • metró: M3 (kék metró)
  • busz: 15, 32

A hármas metrónak van megállója a SPAR üzlet közelében, de vegye figyelembe, hogy az M3-as metró északi szakaszának felújítása alatt a Lehel tér és Újpest-Központ között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon az M3, illetve M3A pótlóbuszokkal lehet utazni. Hétköznapokon az M3-as metró szerelvényei rövidített útvonalon, Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között közlekednek. Az utolsó vonatok 20:30-kor indulnak a végállomásokról. Az M3-as metró északi szakaszának felújítása várhatóan az év végén vagy jövő év elején fejeződik be.


A SPAR üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


A legközelebbi munkaszüneti nap és hosszú hétvége
Kapcsolat | Adatvédelem