SPAR üzlet - SPAR market

Cím: 8060 Mór, Dózsa György utca 23.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Az INTERSPAR és SPAR áruházakban szelektív gyűjtőszigeteket is lehet találni, ahol önkiszolgáló módon el lehet helyezni üvegeket, használt elemeket, elektronikai hulladékokat (mobiltelefonok, elektromos és elektronikai készülékek, CD-k, DVD-k, mini fénycsövek, festékpatronok, izzók, energiatakarékos lámpák, fénycsövek, stb.) A gyűjtőket az üvegvisszaváltóknál és az információs pultoknál találják meg az áruházlánc vásárlói.
A Spar boltjaiban ajándékkártya is kapható, amelyet vagy előre meghatározott értékben lehet megvásárolni, vagy tetszőleges összeggel fel lehet tölteni. Az Ajándékkártyát használat előtt a kasszánál aktiválni kell.
A SuperShop kártyaszámot hozzá lehet rendelni a MySPAR alkalmazáshoz is, amellyel a pontgyűjtésen túl további kedvezményeket is igénybe lehet venni.
A Spar üzletekben a SuperShop program keretében fizetésnél pontokat lehet gyűjteni, amelyeket később le lehet vásárolni a SuperShop elfogadóhelyeken, így a Spar üzletekben is.
A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. 1991 óta van jelen a magyar piacon, és ezen idő alatt hazánk egyik meghatározó élelmiszer és napi cikk kereskedelmi láncává vált.
A SPAR legfontosabb alapelve szerint a vásárló áll a középpontban, e filozófia része a különféle vásárlói igényekhez igazodó széles áruválaszték.
A Spar időnként ad 20%-os kuponokat a vásárláshoz. A kuponok a sárga címkés, illetve egyéb akciós termékekre, illetve a Budget jelzésű termékekre nem használhatóak fel.
A Spar boltjaiban a polcokon sárga címke jelzi az akciós termékeket, a piros címke pedig figyelemfelhívás kedvező árakra. Az utóbbiak nincsenek kizárva a különböző kedvezményekből, így kuponokat is fel lehet használni rájuk, amiket a sárga címkés termékekre nem fogadnak el.
A Spar boltokban kivezették a nejlonzacskókat a zöldség-gyümölcs osztályról. Nejlon helyett lehet használni jelképes összegért lebomló zacskót, lehet vásárolni többször használható zsákot, illetve bizonyos termékek esetében, amelyekre rá lehet ragasztani az árcímkét, el lehet kerülni a zacskó használatát.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő (húsvét hétfő munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)06:00-21:00
Kedd06:00-21:00
Szerda06:00-21:00
Csütörtök06:00-21:00
Péntek (nagypéntek munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)06:00-21:00
Szombat06:00-21:00
Vasárnap (húsvét vasárnap munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)07:00-18:00

Térkép

A SPAR üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem