SPAR üzlet - SPAR market

Cím: 8454 Nyirád Dózsa György utca 2/A  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
A Spar ajándékkártyák bármely magyarországi SPAR és INTERSPAR üzletben levásárolhatóak a kártya érvényességi idején belül. A kártyára felöltött összegből készpénz nem adható vissza.
A Spar boltjaiban a polcokon sárga címke jelzi az akciós termékeket, a piros címke pedig figyelemfelhívás kedvező árakra. Az utóbbiak nincsenek kizárva a különböző kedvezményekből, így kuponokat is fel lehet használni rájuk, amiket a sárga címkés termékekre nem fogadnak el.
A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. 1991 óta van jelen a magyar piacon, és ezen idő alatt hazánk egyik meghatározó élelmiszer és napi cikk kereskedelmi láncává vált.
A Spar boltokban kivezették a nejlonzacskókat a zöldség-gyümölcs osztályról. Nejlon helyett lehet használni jelképes összegért lebomló zacskót, lehet vásárolni többször használható zsákot, illetve bizonyos termékek esetében, amelyekre rá lehet ragasztani az árcímkét, el lehet kerülni a zacskó használatát.
A Spar időnként ad 20%-os kuponokat a vásárláshoz. A kuponok a sárga címkés, illetve egyéb akciós termékekre, illetve a Budget jelzésű termékekre nem használhatóak fel.
SuperShop pontokat plasztik törzsvásárlói kártyával vagy NFC kártyával lehet gyűjteni, és beváltani.
A Spar üzletekben a SuperShop program keretében fizetésnél pontokat lehet gyűjteni, amelyeket később le lehet vásárolni a SuperShop elfogadóhelyeken, így a Spar üzletekben is.
A SuperShop kártyaszámot hozzá lehet rendelni a MySPAR alkalmazáshoz is, amellyel a pontgyűjtésen túl további kedvezményeket is igénybe lehet venni.
A Spar boltjaiban ajándékkártya is kapható, amelyet vagy előre meghatározott értékben lehet megvásárolni, vagy tetszőleges összeggel fel lehet tölteni. Az Ajándékkártyát használat előtt a kasszánál aktiválni kell.
Az INTERSPAR és SPAR áruházakban szelektív gyűjtőszigeteket is lehet találni, ahol önkiszolgáló módon el lehet helyezni üvegeket, használt elemeket, elektronikai hulladékokat (mobiltelefonok, elektromos és elektronikai készülékek, CD-k, DVD-k, mini fénycsövek, festékpatronok, izzók, energiatakarékos lámpák, fénycsövek, stb.) A gyűjtőket az üvegvisszaváltóknál és az információs pultoknál találják meg az áruházlánc vásárlói.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő (húsvét hétfő munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)06:00-20:00
Kedd06:00-20:00
Szerda06:00-20:00
Csütörtök06:00-20:00
Péntek (nagypéntek munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)06:00-20:00
Szombat06:00-13:00
Vasárnap (húsvét vasárnap munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)07:00-11:30

Térkép

A SPAR üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem