Szabók - Budapesten - 4. kerületiek listája

Szabóság Újpesten

Cím: Budapest IV. Mády Lajos u 2/a  térképen / útvonal ide

a Főposta és Piac közötti utca. Mindennemű ruhák alakítása, javítása expressz határidővel. Honlap: http://szabosag.tuti.hu


Budapest 4. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti szabó utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 4. kerületi parkolók, parkolóházak között.


térképenútvonaltervezés ide

Budapest 4. kerületében a fenti szabó (Szabóság Újpesten) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • villamos: 12, 14
  • busz: 30A, 30, 104, 104A, 147, 196A, 196, 204, 220, 230

A hármas metrónak van megállója a szabó közelében, de vegye figyelembe, hogy az M3-as metró déli szakaszának felújítása miatt a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között pótlóbuszok közlekednek. A hétvégéken Újpest-központ és a Lehel tér között járnak csak a 3-as metró szerelvényei, Kőbánya-Kispesttől a Lehel térig pótlóbuszok járnak. A déli szakasz felújítása várhatóan 2020-ban fejeződik be.


A szabó helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem