Szakközépiskolák - Budapesten - 7. kerületiek listája

Garabonciás Médiaművészeti és Táncművészeti Szakgimnázium, Szociális és Számítástechnikai Szakközépiskola, Gimnázium

Cím: 1074 Budapest, Szövetség u. 35.  térképen / útvonal ide

Ellátott feladatok: szakiskolai nevelés-oktatás (közismereti képzés - kifutó rendszerben) szakközépiskolai nevelés-oktatás (szakképzés - 2016.09.01-től kifutó rendszerben) szakközépiskolai nevelés-oktatás (2016.09.01-től kifutó rendszerben) párhuzamos művészeti nevelés-oktatás (szakgimnázium - 2016.09.01. előtt szakközépiskola) szakiskolai nevelés-oktatás (szakképzés - kifutó rendszerben) szakközépiskolai nevelés-oktatás (9-11. évfolyam) szakgimnáziumi nevelés-oktatás (9-12. évfolyam) 4 évfolyamos gimnáziumi nevelés-oktatás szakgimnáziumi nevelés-oktatás (kizárólag szakképzési évfolyamok) szakközépiskolai nevelés-oktatás (kizárólag szakmai oktatás - 2016.09.01-től felmenő rendszerben) szakközépiskolai nevelés-oktatás (érettségire felkészítő évfolyamok) Honlap: http://www.garabonciasonline.hu


Budapest 7. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti szakközépiskola utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a szakközépiskola környékén van-e lehetőség parkolásra (7. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 7. kerületében a fenti szakközépiskola (Garabonciás Médiaművészeti és Táncművészeti Szakgimnázium, Szociális és Számítástechnikai Szakközépiskola, Gimnázium) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 73, 74, 76

A szakközépiskola helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem