Kalyi Jag Roma Nemzetiségi Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium, Szakközépiskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Felnőttoktatási Intézmény

Cím: 1062 Budapest, Bajza u.53.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
szakgimnáziumi nevelés-oktatás (9-12. évfolyam) - A gimnáziumhoz képest az a különbség, hogy emelt óraszámban vannak a szakmai elméleti és gyakorlati tantárgyak.
alapfokú művészetoktatás táncművészeti ágon
szakközépiskolai nevelés-oktatás (9-11. évfolyam)
alapfokú művészetoktatás zeneművészeti ágon
általános iskolai nevelés-oktatás (alsó tagozat)
alapfokú művészetoktatás képző- és iparművészeti ágon
szakközépiskolai nevelés-oktatás (kizárólag szakmai oktatás - 2016.09.01-től felmenő rendszerben)
szakközépiskolai nevelés-oktatás (érettségire felkészítő évfolyamok)
5 évfolyamos gimnáziumi nevelés-oktatás - A gimnázium olyan, középfokú oktatási intézménytípus, mely általános képzést nyújt, és a képzés érettségi vizsgával zárul. A gimnáziumok elsődleges feladata a tanulók felkészítése a későbbi felsőoktatási tanulmányaikra.
szakgimnáziumi nevelés-oktatás (kizárólag szakképzési évfolyamok) - A gimnáziumhoz képest az a különbség, hogy emelt óraszámban vannak a szakmai elméleti és gyakorlati tantárgyak.
általános iskolai nevelés-oktatás (felső tagozat)
4 évfolyamos gimnáziumi nevelés-oktatás - A gimnázium olyan, középfokú oktatási intézménytípus, mely általános képzést nyújt, és a képzés érettségi vizsgával zárul. A gimnáziumok elsődleges feladata a tanulók felkészítése a későbbi felsőoktatási tanulmányaikra.


Budapest 6. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti szakközépiskola utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a szakközépiskola környékén van-e lehetőség parkolásra (6. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 6 kerületében a fenti szakközépiskola (Kalyi Jag Roma Nemzetiségi Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium, Szakközépiskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Felnőttoktatási Intézmény) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 72

Erről a helyről (szakközépiskola - Kalyi Jag Roma Nemzetiségi Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium, Szakközépiskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Felnőttoktatási Intézmény) ennyi információval rendelkezünk. Ha bővítené, javítaná az itt megjelenített információkat, akkor használja az oldal tetején található beküldőlinket.

Térkép

A szakközépiskola helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem