Kanizsay Dorottya Katolikus Gimnázium, Egészségügyi Szakközépiskola és Szakgimnázium

Cím: 1043 Budapest, Kassai u. 24/a  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
szakgimnáziumi nevelés-oktatás (kizárólag szakképzési évfolyamok) - A gimnáziumhoz képest az a különbség, hogy emelt óraszámban vannak a szakmai elméleti és gyakorlati tantárgyak.
szakközépiskolai nevelés-oktatás (érettségire felkészítő évfolyamok)
szakgimnáziumi nevelés-oktatás (9-12. évfolyam) - A gimnáziumhoz képest az a különbség, hogy emelt óraszámban vannak a szakmai elméleti és gyakorlati tantárgyak.
4 évfolyamos gimnáziumi nevelés-oktatás - A gimnázium olyan, középfokú oktatási intézménytípus, mely általános képzést nyújt, és a képzés érettségi vizsgával zárul. A gimnáziumok elsődleges feladata a tanulók felkészítése a későbbi felsőoktatási tanulmányaikra.
szakközépiskolai nevelés-oktatás (9-11. évfolyam)


Budapest 4. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti szakközépiskola utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 4. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 4 kerületében a fenti szakközépiskola (Kanizsay Dorottya Katolikus Gimnázium, Egészségügyi Szakközépiskola és Szakgimnázium) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • villamos: 12, 14
  • busz: 12, 14, 20E, 25, 30, 30A, 104, 104A, 120, 121, 170, 196, 196A, 204, 220, 230, 270

Erről a helyről (szakközépiskola - Kanizsay Dorottya Katolikus Gimnázium, Egészségügyi Szakközépiskola és Szakgimnázium) ennyi információval rendelkezünk. Ha bővítené, javítaná az itt megjelenített információkat, akkor használja az oldal tetején található beküldőlinket.

Térkép

A szakközépiskola helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem