VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti és Üzleti Baptista Középiskola

Cím: 1078 Budapest, Hernád u. 3.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
4 évfolyamos gimnáziumi nevelés-oktatás - A gimnázium olyan, középfokú oktatási intézménytípus, mely általános képzést nyújt, és a képzés érettségi vizsgával zárul. A gimnáziumok elsődleges feladata a tanulók felkészítése a későbbi felsőoktatási tanulmányaikra.
szakközépiskolai nevelés-oktatás (9-11. évfolyam)
szakgimnáziumi nevelés-oktatás (kizárólag szakképzési évfolyamok) - A gimnáziumhoz képest az a különbség, hogy emelt óraszámban vannak a szakmai elméleti és gyakorlati tantárgyak.
szakközépiskolai nevelés-oktatás (kizárólag szakmai oktatás - 2016.09.01-től felmenő rendszerben)
szakgimnáziumi nevelés-oktatás (9-12. évfolyam) - A gimnáziumhoz képest az a különbség, hogy emelt óraszámban vannak a szakmai elméleti és gyakorlati tantárgyak.
szakközépiskolai nevelés-oktatás (érettségire felkészítő évfolyamok)

Kapcsolat, további információk: http://www.vikiskola.hu


Budapest 7. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti szakközépiskola utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a szakközépiskola környékén van-e lehetőség parkolásra (7. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 7 kerületében a fenti szakközépiskola (VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti és Üzleti Baptista Középiskola) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 78, 79
  • busz: 5, 7, 20E, 30A, 30, 110, 112, 133E, 230
Térkép

A szakközépiskola helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem