Szakközépiskolák - Budapesten - 7. kerületiek listája

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti és Üzleti Baptista Középiskola

Cím: 1078 Budapest, Hernád u. 3.  térképen / útvonal ide

Ellátott feladatok: szakiskolai nevelés-oktatás (párhuzamos közismereti és szakmai képzés - 2016.09.01-től kifutó rendszerben) szakközépiskolai nevelés-oktatás (9-11. évfolyam) szakiskolai nevelés-oktatás (szakképzés - kifutó rendszerben) szakközépiskolai nevelés-oktatás (kizárólag szakmai oktatás - 2016.09.01-től felmenő rendszerben) szakközépiskolai nevelés-oktatás (érettségire felkészítő évfolyamok) szakközépiskolai nevelés-oktatás (2016.09.01-től kifutó rendszerben) szakgimnáziumi nevelés-oktatás (kizárólag szakképzési évfolyamok) szakközépiskolai nevelés-oktatás (szakképzés - 2016.09.01-től kifutó rendszerben) 4 évfolyamos gimnáziumi nevelés-oktatás szakgimnáziumi nevelés-oktatás (9-12. évfolyam) Honlap: http://www.vikiskola.hu


Budapest 7. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti szakközépiskola utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a szakközépiskola környékén van-e lehetőség parkolásra (7. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 7. kerületében a fenti szakközépiskola (VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti és Üzleti Baptista Középiskola) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 5, 7, 20E, 30A, 30, 110, 112, 133E, 178, 230
  • trolibusz: 78, 79

A szakközépiskola helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem