Kempelen Farkas Képesség- és Tehetségfejlesztő Alapítványi Gimnázium, Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium

Cím: 2900 Komárom, Frigyes tér 2-3.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
4 évfolyamos gimnáziumi nevelés-oktatás - A gimnázium olyan, középfokú oktatási intézménytípus, mely általános képzést nyújt, és a képzés érettségi vizsgával zárul. A gimnáziumok elsődleges feladata a tanulók felkészítése a későbbi felsőoktatási tanulmányaikra.
szakközépiskolai nevelés-oktatás (9-11. évfolyam)
szakközépiskolai nevelés-oktatás (érettségire felkészítő évfolyamok)
szakgimnáziumi nevelés-oktatás (9-12. évfolyam) - A gimnáziumhoz képest az a különbség, hogy emelt óraszámban vannak a szakmai elméleti és gyakorlati tantárgyak.
kollégiumi nevelés-oktatás - A kollégiumi nevelés feladata a diákok egyéni fejlődésének el segítése, a hátránnyal küzdők felzárkóztatása, a tanulók tehetségének kibontakoztatása.
szakgimnáziumi nevelés-oktatás (kizárólag szakképzési évfolyamok) - A gimnáziumhoz képest az a különbség, hogy emelt óraszámban vannak a szakmai elméleti és gyakorlati tantárgyak.


Honlapkempelensuli.hu
Utcanézet

Az utcanézeten az úton megjelenő nyilakra kattintva mozoghat. A nézőpontot a képet húzva forgathatja. Ha az utcanézet nem jelenik meg, akkor erről a helyről nem áll rendelkezésre utcai fotó. a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges.

Térkép

A szakközépiskola helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat Adatvédelem