Szakközépiskolák - Budapesten - 7. kerületiek listája

Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum

Cím: 1074 Budapest VII. kerület, Dohány utca 65  térképen / útvonal ide

Ellátott feladatok: szakközépiskolai nevelés-oktatás (kizárólag szakmai oktatás - 2016.09.01-től felmenő rendszerben) Szakképzési Hídprogram keretén belül zajló nevelés-oktatás kollégiumi nevelés-oktatás 4 évfolyamos gimnáziumi nevelés-oktatás egyéb szakközépiskolai nevelés-oktatás (2016.09.01-től kifutó rendszerben) szakközépiskolai nevelés-oktatás (9-11. évfolyam) szakközépiskolai nevelés-oktatás (szakképzés - 2016.09.01-től kifutó rendszerben) szakközépiskolai nevelés-oktatás (érettségire felkészítő évfolyamok) szakgimnáziumi nevelés-oktatás (9-12. évfolyam) szakgimnáziumi nevelés-oktatás (kizárólag szakképzési évfolyamok) szakiskolai nevelés-oktatás (párhuzamos közismereti és szakmai képzés - 2016.09.01-től kifutó rendszerben) Honlap: http://www.bgszc.hu


Budapest 7. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti szakközépiskola utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a szakközépiskola környékén van-e lehetőség parkolásra (7. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 7. kerületében a fenti szakközépiskola (Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 4, 6
  • busz: 5, 6, 7E, 7, 8E, 99, 108E, 110, 112, 133E, 178
  • trolibusz: 74

A szakközépiskola helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem