Szemorvosok, szemészetek - Budapesten - 16. kerületiek listája

XVI. Kerület Kertvárosi Egészségügyi Szolgálata

Cím: 1163 Budapest Tekla utca 2/c  térképen / útvonal ide

Szemészeti rendelésünk a szemészeti betegek első szűrő helye. Itt dől el, hogy kik azok, akiket rögtön el tudunk látni, kik azok, akiket többszöri ellenőrzés után tudunk meggyógyítani, kik azok, akiket éveken keresztül tartó gondozásba kell vennünk, és kik azok, akiket további vizsgálatokra szemészeti centrumokba, vagy kórházi kezelésre kell küldenünk. A gyors és pontos döntést kollégáink szakértelmén kívül a ritka kiváló műszerezettségünk teszi lehetővé. Honlap: http://www.szakrendelo16.hu


Budapest 16. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti szemorvos, szemészet utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 16. kerületi parkolók, parkolóházak között.


Budapest 16. kerületében a fenti szemorvos, szemészet (XVI. Kerület Kertvárosi Egészségügyi Szolgálata) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 44, 46, 92, 92A, 146, 176E, 276E

A szemorvos, szemészet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem