Csalogány Optika / szemvizsgálat

Cím: 1027 Budapest, Fő u. 62  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Szemvizsgálat
3D-s térlátás vizsgálat
Céges szűrések
Kontaktlencse vizsgálat és betanítás
Belső kancsalság szűrése
Látásvizsgálat
Gyermek szemvizsgálat



A vizsgálati szolgáltatások a Nightingale Optika egyik legdinamikusabban fejlődő területe. Folyamatosan arra törekszünk, hogy minden innovatív és kiemelkedően eredményes vizsgálati lehetőséget megtaláljanak nálunk Ügyfeleink. Számos, nagy tapasztalattal rendelkező szemszakorvossal, látszerésszel, optiristával és optikussal dolgozunk együtt, hogy mindenkinek a látás-, szemproblémájára a leghatékonyabb és legjobb vizsgálati módszereket nyútsuk. Kapcsolat, további információk: https://www.nightingale.hu


Budapest 2. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti szemorvos, szemészet utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a szemorvos, szemészet környékén van-e lehetőség parkolásra (2. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 2 kerületében a fenti szemorvos, szemészet (Csalogány Optika / szemvizsgálat) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M2 (piros metró)
  • villamos: 19, 41
  • busz: 11, 39, 109, 111
  • hév: H5
Térkép

A szemorvos, szemészet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2023-ban




Kapcsolat Adatvédelem