Logodi Látáscentrum Szemészeti magánklinika

Cím: Budapest I. kerület Tábor utca 5.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Sürgősségi ellátás
Optika minden korosztálynak
Szemészeti vizsgálatok
Lézerkezelések, műtétek
Gyengénlátók látásjavító eszközei
Szembetegségek és kezelések



Szemészeti magánrendelés a legújabb diagnosztikai eszközökkel, mely lehetővé teszi, hogy a betegeket helyben el tudjuk látni, nem kell további vizsgálatok miatt más intézetekbe küldeni. Látótérvizsgáló, szaruhártya vizsgáló topográf, ideghártya, makula és látóidegvizsgáló OCTkészülék részei eszközparkunknak, de gyermekek vizsgálatához szükséges gépek, Polatest vizsgáló is rendelkezésre áll. A kezelésekhez lézerkészülékekkel rendelkezünk. Speciális szolgáltatásunk még gyengénlátók vizsgálata, rehabilitációs optikai segédeszközök kipróbálása és rendelése. A klinikán több szakorvos dolgozik, különböző szakterületek specialistái. A klinika mellett optikai részleg is működik szakértő optikusokkal. Kapcsolat, további információk: https://logodi.hu


Budapest 1. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti szemorvos, szemészet utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a szemorvos, szemészet környékén van-e lehetőség parkolásra (1. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 1 kerületében a fenti szemorvos, szemészet (Logodi Látáscentrum Szemészeti magánklinika) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 56A, 56
  • busz: 5, 16A, 16, 116
Térkép

A szemorvos, szemészet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem