Családi Optika

Cím: 1045, Budapest, Rózsa utca 16-18  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Látszerészeink segítenek a helyes szemüvegkeret, illetve kontaktlencse kiválasztásában. Üzletünkben válogathatnak szemüvegkereteink közül és meg is rendelhetik azokat. Speciális lencsék esetekben pár napot, normál szemüveglencsék esetében pár órát vesz igénybe a szemüveg elkészítése. A vizsgálatnak megfelelően elkészítette szemüveget archoz, fejhez igazítjuk a próba után.
Aki már korábban is viselt szemüveget, de a szűrővizsgálat szerint új lencsére volna szüksége, igény és lehetőség szerint a meglévő keretbe is kérheti azokat. Sőt, szemüvegjavítást is vállalunk.
Optikai szalonunkban Leica, Novacel, Interoptik, Starlite, Zeiss, Essilor és Hoya dioptriás lencséket ajánlunk, egyfókuszú, bifokális, multifokális (progresszív), monitorszűrős, illetve színezett típust egyaránt elkészítünk, és kontaktlencsét is kínálunk.
Szalonunkban szűrővizsgálatot diplomás optometrista végzi látszerész mester közreműködésével, akik nem csak vizsgálnak, de szakszerű tanácsokkal látják el a pácienseket.
Minden termékünk és szolgáltatásunk megfelel a hatályos magyarországi és európai jogszabályoknak.
A Családi Optika szolgáltatásai többet jelentenek puszta látáskorrekciónál, személyes ügyként kezeljük, hogy mindenki az egyéniségéhez, életmódjához, igényeihez leginkább illő szemüveget, kontaktlencsét viselhesse.
Előzetes bejelentkezés alapján fájdalommentes zöldhályog szűrést, retina (szemfenék) fényképet készítünk, amely főorvosi kiértékeléssel,elemzésével a cukorbetegség, magas vérnyomás már kezdeti stádiumban kiszűrhető.



Kapcsolat, további információk: http://www.csaladioptika.hu/


Budapest 4. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti szemorvos, szemészet utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 4. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 4 kerületében a fenti szemorvos, szemészet ( Családi Optika) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 20E, 25, 120, 121
Térkép

A szemorvos, szemészet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem