Jó Cipész Kft

Cím: Budapest 1138 Váci út 145-153  (térkép lent)

A Jó Cipész Kft. a szokásos cipőjavítási szolgáltatásokon túl (pl. sarkalás, talpalás, varrás stb.) mindenféle problémára (talptörés javítás, tágítás, béléscsere, csizmaszárbővítés, csizmaszárszűkítés, bélésjavítás, stb.) igyekszik megfelelő és megfizethető megoldást találni. További szolgáltatásaink: Táskajavítás, kulcsmásolás, élezés, öngyújtótöltés, varrás, cipzárcsere STB. Kapcsolat, további információk: http://www.jocipesz.hu


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti szerviz utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a szerviz környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 13 kerületében a fenti szerviz (Jó Cipész Kft) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • busz: 15, 105, 178
Térkép

A szerviz helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
2021-es munkaszüneti napok
2022-es munkaszüneti napok
Kapcsolat | Adatvédelem