Szobafestő Mester


Szolgáltatások
Penészmentesítés Budapest és Pest megye egész területén! Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot a felméréshez.
Kerítés mázolás
Rejtett világítás kialakítása Budapest és Pest megye egész területén. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek. Hívjon minket és mi szívesen segítünk önnek.
Szobafestés, gyors, tiszta és precíz munkát kínálunk. Hívjon minket és szakemberünk 3 napon belül kiérkezik felmérni. Készítünk önnek egy ajánlatot, mely tartalmazza a munkadíjat és a kezdés időpontját. Ha elfogadja ajánlatunkat, akkor kezdődhet is a munka
A nyílászárók idővel elkezdenek kopni, fakulni, vagy akár leperegni, letöredezni. Ha azt szeretné, hogy a következő festés legalább 5-10 évig jó legyen, akkor feltétlenül szakembert kérjen fel a mázolásra. Minőségi munka, azonnal kezdés. Hívjon, segítünk!
Gyors, szakszerű és minőségi parkettázás Pest megye egész területén! Cégünk rendelkezik megfelelő mennyiségű szakemberrel emiatt megbízását szinte azonnal el tudjuk vállalni. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére.
A tapéta egy fantasztikus dekorációs eleme lehet a lakásnak. Nincsenek határok, a minimalista tapétáktól az extravagáns tapétákig mindent meglehet ma már találni. Önnek csak választania kell egy mintát, és minket, hogy felrakjuk. Hívjon, segítünk!
Gipszkarton szerelés Budapest és Pest megye egész területén! Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket akkor hívja a telefonszámunkat és segítünk önnek örömmel.
Ha valamivel felszeretné dobni otthonát, de nem szeretne sokat költeni, akkor tökéletes választás egy díszlécnek a felhelyezése. Elegáns, szépen elválasztja egymástól a falat és a mennyezetet, láthatatlanul ad hozzá a lakáshoz. 20 éves tapasztalattal.
Tisztasági festés akkár azonnali kezdéssel is elvállaljuk. Szakembereink rövid idő alatt, kiváló minőségű munkával elvégzik a tisztasági festés. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek. Garanciával.



Budapest és környékén (Pest megye) vállalunk festést, tapétázást, parkettázást, gipszkarton szerelést, penészmentesítést. Tudjuk, hogy a mai rohanó világban már semmire sincs igazán idő, hiszen az idő pénz. Ezért munkáinkat nem csak a lehető legmagasabb színvonalon végezzük, de oda figyelünk arra is, hogy a lehető leghamarabb végezünk és utánunk ne maradjon más mint tisztaság, rend és az általunk elvégzett tökéletes munka. Kapcsolat, további információk: https://szobafesto-mester.hu

Térkép



 



Kapcsolat Adatvédelem