Szoláriumok - Budapesten - 13. kerületiek listája

Bijó Energia Egészségközpont

Cím: 1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96-100.  térképen / útvonal ide

A szolárium kellemes kikapcsolódást, feltöltődést kinál, jótékonanyan hatva az egészségre, a közérzetre. Megnyugtató hang üdvözöl, relaxáció, egyenletes barnulás, feltöltődés, szoláriumozás közben kellemes zene szól. Az extrák sokasága kényezet. Felvillanak az infrasugárzók felkészítve a szervezetet a napozásra. Majd következik a napozási idő, mely maga egy fény- és hangterápiás kezelés. web: http://www.bijoenergia.hu


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti szolárium utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a szolárium környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.


térképenútvonaltervezés ide

Budapest 13. kerületében a fenti szolárium (Bijó Energia Egészségközpont) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 1
  • busz: 20E, 30A, 30, 32, 105, 230

A szolárium helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem