Telekom üzlet - Telekom Partner

Cím: 4060 Balmazújváros, Veres Péter út 7.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Értékesítés
Telekom TV - Élő TV-műsor okostelefonon, tableten, laptopon, kölcsönözhető mozifilmek, sorozatok. A kedvenc tv-csatornákat élőben lehet nézni laptopon, tableten és okostelefonon is.
Ügyfélszolgálat
Net bővítők - Egyszeri net bővítők ha hirtelen több netre van szükség, akár csak pár napra is. Maraton netbővítők, ahol eldönthetjük, mennyi idő alatt használjuk fel a Maraton net bővítőbe foglalt internetet. Megújulő bővítők, amelyekkel nem kell figyelni és újra megrendelni, mert 30 naponta automatikusan megújul, ha rendelkezésre áll elegendő egyenleg.
A számlákat lehet rendezni az online felületen, Telekom alkalmazással, banki átutalással, csoportos beszedési megbízással vagy csekken is.
Mobiltelefon - havidíjas díjcsomagok, Domino díjcsomagok, roaming, kapcsolódó szolgáltatások
Domino feltöltőkártya - vásárlás, egyenlegfeltöltés, net bővítők, hangopciók, éves adategyeztetés szükséges
Domino adategyeztetés - Minden olyan lakossági és üzleti előfizetőt érinti a változás és az adategyeztetési kötelezettség, aki feltöltőkártyás mobiltelefont vagy olyan eszközt használ (pl. riasztó, meteorológiai állomás), amely Domino hangelőfizetéses SIM-kártyával működik. Az adategyeztetést évente kötelező elvégezni, melynek esedékességéről SMS értesítést küldenek.
Otthoni telefon - vezetékes telefon választható plusz szolgáltatásokkal (hangposta, híváskorlátozás, hívásátirányítás, hívásvárakoztatás, hívószámkijelzés, stb.)
Az automata Domino ügyfélszolgálat a 1777 telefonszámon hívható minden nap, a nap 24 órájában, ahol le lehet kérdezni az egyenleget, díjcsomagot módosítani, szolgáltatásokat megrendelni, stb.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő8:30-17:00
Kedd8:30-17:00
Szerda8:30-17:00
Csütörtök8:30-17:00
Péntek8:30-17:00
Szombat8:30-12:00
VasárnapZárva

Térkép

A Telekom üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem