Telekom üzlet - Telekom Partner - TESCO bevásárlóközpont

Cím: 4200 Hajdúszoboszló Kabai útfél  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Net bővítők - Egyszeri net bővítők ha hirtelen több netre van szükség, akár csak pár napra is. Maraton netbővítők, ahol eldönthetjük, mennyi idő alatt használjuk fel a Maraton net bővítőbe foglalt internetet. Megújulő bővítők, amelyekkel nem kell figyelni és újra megrendelni, mert 30 naponta automatikusan megújul, ha rendelkezésre áll elegendő egyenleg.
Az automata Domino ügyfélszolgálat a 1777 telefonszámon hívható minden nap, a nap 24 órájában, ahol le lehet kérdezni az egyenleget, díjcsomagot módosítani, szolgáltatásokat megrendelni, stb. Az automata Domino ügyfélszolgálaton csak automata ügyintézésre van lehetőség, ügyintéző eléréséhez a 1414-es ügyfélszolgálati számot lehet hívni.
Telekom TV - Élő TV-műsor okostelefonon, tableten, laptopon, kölcsönözhető mozifilmek, sorozatok. A kedvenc tv-csatornákat élőben lehet nézni laptopon, tableten és okostelefonon is.
A Telekom alkalmazás internet nélkül is működik, így ha elfogyott az egyenleg az alkalmazáson keresztül is fel lehet tölteni. Arra fontos figyelni, hogy a bankkártya adatai el legyenek mentve az alkalmazásban, mert ha nincs elmentve, akkor lehet, hogy fizetés során az alkalmazás átirányít a bank oldalára fizetési jóváhagyásra, amihez viszont már internet elérés szükséges.
Értékesítés
Mobil számhordozás - Hozd át mobil hívószámodat más szolgáltatótól és éld át a Telekom élményt! Hívószámodat díjmentesen áthozhatod a Telekomhoz, az eredeti (pl.: 20-as vagy 70-es) előhívó számmal együtt. Ha hűségben vagy jelenlegi szolgáltatódnál, akkor az igénybe vett szolgáltatási díj-, és készülék kedvezményeket ki kell fizetned a szolgáltatóváltáskor.
Az 1777 ügyfélszolgálati telefonszám a Telekom magyarországi mobilhálózatából díjmentesen hívható.
Domino adategyeztetés - Minden olyan lakossági és üzleti előfizetőt érinti a változás és az adategyeztetési kötelezettség, aki feltöltőkártyás mobiltelefont vagy olyan eszközt használ (pl. riasztó, meteorológiai állomás), amely Domino hangelőfizetéses SIM-kártyával működik. Az adategyeztetést évente kötelező elvégezni, melynek esedékességéről SMS értesítést küldenek.
Internet - mobilinternet (havi díjas mobilinternet-díjcsomagok, feltöltőkártyás mobilinternet-díjcsomagok), eseti net bővítők, otthoni internet, külföldi mobilinternet, Stb.
Havidíjas díjcsomagok - egy mobilhoz (ha nincs más Telekomos előfizetés), másik mobil mellé (több mobil havidíjas előfizetés esetén, otthoni szolgáltatás nélkül), több otthoni szolgáltatás mellé (ha már van legalább 2 otthoni szolgáltatása az ügyfélnek)
Ügyfélszolgálat rendelkezésre áll
Otthoni telefon - vezetékes telefon választható plusz szolgáltatásokkal (hangposta, híváskorlátozás, hívásátirányítás, hívásvárakoztatás, hívószámkijelzés, stb.)
Mobiltelefon - havidíjas díjcsomagok, Domino díjcsomagok, roaming, kapcsolódó szolgáltatások

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő9:30-18:30
Kedd9:30-18:30
Szerda9:30-18:30
Csütörtök9:30-18:30
Péntek9:30-18:30
Szombat9:30-18:30
Vasárnap9:30-18:30

Térkép

A Telekom üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem