Telekom üzlet - Duna Plaza bevásárlóközpont

Cím: 1138 Budapest XIII. kerület, Váci út 178   (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Értékesítés
Havidíjas díjcsomagok - egy mobilhoz (ha nincs más Telekomos előfizetés), másik mobil mellé (több mobil havidíjas előfizetés esetén, otthoni szolgáltatás nélkül), több otthoni szolgáltatás mellé (ha már van legalább 2 otthoni szolgáltatása az ügyfélnek)
Otthoni telefon - vezetékes telefon választható plusz szolgáltatásokkal (hangposta, híváskorlátozás, hívásátirányítás, hívásvárakoztatás, hívószámkijelzés, stb.)
Megrendelések átvétele
Mobil számhordozás - Hozd át mobil hívószámodat más szolgáltatótól és éld át a Telekom élményt! Hívószámodat díjmentesen áthozhatod a Telekomhoz, az eredeti (pl.: 20-as vagy 70-es) előhívó számmal együtt. Ha hűségben vagy jelenlegi szolgáltatódnál, akkor az igénybe vett szolgáltatási díj-, és készülék kedvezményeket ki kell fizetned a szolgáltatóváltáskor.
Az 1777 ügyfélszolgálati telefonszám a Telekom magyarországi mobilhálózatából díjmentesen hívható.
Net bővítők - Egyszeri net bővítők ha hirtelen több netre van szükség, akár csak pár napra is. Maraton netbővítők, ahol eldönthetjük, mennyi idő alatt használjuk fel a Maraton net bővítőbe foglalt internetet. Megújulő bővítők, amelyekkel nem kell figyelni és újra megrendelni, mert 30 naponta automatikusan megújul, ha rendelkezésre áll elegendő egyenleg.
Az automata Domino ügyfélszolgálaton csak automata ügyintézésre van lehetőség, ügyintéző eléréséhez a 1414-es ügyfélszolgálati számot lehet hívni.
Az automata Domino ügyfélszolgálat a 1777 telefonszámon hívható minden nap, a nap 24 órájában, ahol le lehet kérdezni az egyenleget, díjcsomagot módosítani, szolgáltatásokat megrendelni, stb.
Ügyfélszolgálat
Telekom TV - Élő TV-műsor okostelefonon, tableten, laptopon, kölcsönözhető mozifilmek, sorozatok. A kedvenc tv-csatornákat élőben lehet nézni laptopon, tableten és okostelefonon is.
Internet - mobilinternet (havi díjas mobilinternet-díjcsomagok, feltöltőkártyás mobilinternet-díjcsomagok), eseti net bővítők, otthoni internet, külföldi mobilinternet, Stb.
Domino adategyeztetés - Minden olyan lakossági és üzleti előfizetőt érinti a változás és az adategyeztetési kötelezettség, aki feltöltőkártyás mobiltelefont vagy olyan eszközt használ (pl. riasztó, meteorológiai állomás), amely Domino hangelőfizetéses SIM-kártyával működik. Az adategyeztetést évente kötelező elvégezni, melynek esedékességéről SMS értesítést küldenek.
Mobiltelefon - havidíjas díjcsomagok, Domino díjcsomagok, roaming, kapcsolódó szolgáltatások

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő10:00-20:00
Kedd10:00-20:00
Szerda10:00-20:00
Csütörtök10:00-20:00
Péntek10:00-20:00
Szombat10:00-20:00
Vasárnap10:00-19:00

A Telekom üzlet az üzletközpont épületében található. A Duna Plaza területén ingyenes WIFI rendszer működik, melynek segítségével ingyenesen lehet internetezni. A Duna Plazában a parkolás fizetős, illetve ingyenes lehet bizonyos szolgáltatások igénybevétele esetén. Ezekről a kivételekről a Duna Plaza honlapján lehet tájékozódni.

BKV megállók

Budapest 13 kerületében a fenti Telekom üzlet közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • busz: 15, 105, 210B, 210
Térkép

A Telekom üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem