Budai táncklub

Cím: 1027. Budapest Kapás u. 55.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Táncgimnasztika
Kreatív gyermek tánc
Mozdulatművészet
Társastánc
Kortárs tánc
Klasszikus balett
Show tánc
Modern tánc
Berczik torna hölgyeknek
Művészi torna-(kéziszeres gimnasztika)
Stretching
Jazz balett, jazz tánc



Napjainkban a modern, kortárs tánc műfajok egyre inkább előtérbe kerülnek a táncművészetben. Táncklubbunk lépést kíván tartani a kor szellemével és ezeket a a műfajokat beépítettük oktatási rendszerünkbe. A hagyományos táncoktatás mint klasszikus balett, társastánc mellett az esztétikus testképzés bevezetésével a Budai Táncklub már korábban kiépített agy modern , amatőr művészetoktatási bázist, ahol a táncot szerető és művelni kívánó érdeklődők megratálják a korosztályuknak megfelelő tanfolyamokat. Kapcsolat, további információk: http://www.budai-tancklub.hu


Budapest 2. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti tánciskola utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a tánciskola környékén van-e lehetőség parkolásra (2. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 2 kerületében a fenti tánciskola (Budai táncklub) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 4, 4-6, 6, 17
  • busz: 11, 111
Térkép

A tánciskola helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem