Hölgyválasz

Cím: 1066 Budapest, Paulay Ede u. 41.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Argentin tangó
Salsa (Kubai, Rueda de Casino)
Társastáncok
Vonalas salsa
West coast swing
Swing (Lindy hop/Balboa)



A Hölgyválasz Táncstúdió Budapest legnagyobb területű, magas színvonalú, széles táncpalettával rendelkező tánciskolája, amely tartalmas szórakozással és képzett tanárokkal vár rád. Iskolánk a belváros szívében, a művész negyed közelében, az Operaház szomszédságában, a Paulay Ede utcában található. A Hölgyválasz Táncstúdió 2005-ben alakult, és azóta folyamatosan 5 teremben, 1000 nm-en, heti hat napon át várja a táncolni vágyókat. Kapcsolat, további információk: http://holgyvalasz.hu


Budapest 6. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti tánciskola utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a tánciskola környékén van-e lehetőség parkolásra (6. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 6 kerületében a fenti tánciskola (Hölgyválasz) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M1 (kisföldalatti, sárga metró)
  • busz: 105
  • trolibusz: 70, 78
Térkép

A tánciskola helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem