AKH Hobbitánc Klub

Cím: 1116 Budapest Gyékényes u. 45-47.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Salsa - Kubai autentikus néptánc, kezdőként könnyen elsajátítható lépésekkel, és figurákkal, majd később (a haladóbb kurzusokon) egyre látványosabb és bonyolultabb figurákkal és mozdulatokkal, a már rögzített alapokra építve. Könnyű, és gyors sikerélmény mindenki számára.
Társastánc - Latin és Standard táncok. A Rumbától a Jive-ig, és a Keringőtől a Tangóig mindenki megtalálja kedvencét!
L.A. Salsa - A Los Angeles Style a legmodernebb salsa stílus, újító fiatalos szemlélete lázban tartja a táncosokat a világ minden táján. Kihívásokban gazdag, sokféleképpen bonyolítható, rengeteg forgással tarkított figurái miatt, haladóbb táncosoknak ajánljuk.



Kertvárosi környezetben családias, baráti hangulatban immár 10 éve működik táncklubunk. Kiemelkedőhangsúlyt fektetünk óráink jó hangulatára. (nálunk szabad az órán nevetgélni és jólérezni magad, nem tilos tanárunktól és a haladó táncosoktól kérdezni sem) Fő profilunk a SALSA és KARIBI TÁNCOK oktatása kitûnő tanárunk Németh Sándor vezetésével. Kapcsolat, további információk: http://www.akhtancklub.hu/

BKV megállók

Budapest 11 kerületében a fenti tánciskola (AKH Hobbitánc Klub) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 17, 41, 47, 48, 56
  • busz: 114, 213, 214
Térkép

A tánciskola helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem