Oktogon Tánc Centrum

Cím: 1062 Budapest, VI. kerület, Aradi utca 1.  (térkép, utcanézet lejjebb)

A közel 30 éves Oktogon Tánc Centrum Budapest egyik első és legnagyobb tánciskolája, mely központi helyszínen, három táncteremmel és közel 500 nm-en várja a táncolni vágyókat. Az elmúlt huszonnyolc évben több mint 50 ezer tanítvány koptatta az Oktogon táncparkettjét: növendékei közül többen táncoltak egészen bajnokságok dobogójáig és köttettek életre szóló szerelmek, barátságok is falai között. Oktatói elismert táncpedagógusok, táncművészek, akik közül többen is országos, illetve világbajnokok. Legyen szó páros vagy szóló, báli vagy divattáncról, gyermek vagy felnőtt kurzusról, az Oktogonban több mint 15 táncstílus közül lehet válogatni A-tól (Amerikai sztepp) Z-ig (Zumba).

Telefon+36 (1) 302-3434
Email[email protected]

Budapest 6. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti tánciskola utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a tánciskola környékén van-e lehetőség parkolásra (6. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

Utcanézet

Az utcanézeten az úton megjelenő nyilakra kattintva mozoghat. A nézőpontot a képet húzva forgathatja. Ha az utcanézet nem jelenik meg, akkor erről a helyről nem áll rendelkezésre utcai fotó. a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges.

BKV megállók

Budapest 6 kerületében a fenti tánciskola (Oktogon Tánc Centrum) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 70, 78
  • villamos: 4, 4-6, 6
  • busz: 4-6, 6, 105, 210B, 210
  • metró: M1 (kisföldalatti, sárga metró)
Térkép

A tánciskola helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
Munkaszüneti napok 2024-ben
Kapcsolat Adatvédelem