Tánciskolák - Budapesten - 8. kerületiek listája

Miami Balett Budapest

Cím: 1082 Budapest, Rákóczi tér 2.  térképen / útvonal ide

BailArt iskola, balett terem Balett oktatás felnőtteknek, életkortól és testalkattól függetlenül. Éld át a klasszikus balett művészetet, ne gondold, hogy késő elkezdeni. Gyakorlatban bizonyított mozgásrendszerünk segítségévek megtanulhatod a balett technika alapjait. Oktatott stílusok: klasszikus balett oktatás balett nyújtás spicc óra kezdőknek spicc óra középhaladóknak Várunk szeretettel az óráinkon. weboldal: http://www.miamibalett.hu


Budapest 8. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti tánciskola utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a tánciskola környékén van-e lehetőség parkolásra (8. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.


Budapest 8. kerületében a fenti tánciskola (Miami Balett Budapest) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M4 (zöld metró)
  • villamos: 4, 6

A tánciskola helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem