Kapcsolatteremtő iroda

Cím: 1055 Budapest Bihari János u. 18. fszt. 1.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Rohanó világban élünk, mindenki nagyon el van foglalva. Lehet még nem találtuk meg az „IGAZIT' vagy valamilyen oknál fogva elveszítettük, pedig nagy szükségünk van szeretetre, megértésre. Vágyunk egy kedves, hűséges társra, de nehezen teszünk érte valamit. Telefon: +361-269 45 89


Budapest 5. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti társkereső iroda utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a társkereső iroda környékén van-e lehetőség parkolásra (5. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

Utcanézet

Az utcanézeten az úton megjelenő nyilakra kattintva mozoghat. A nézőpontot a képet húzva forgathatja. Ha az utcanézet nem jelenik meg, akkor erről a helyről nem áll rendelkezésre utcai fotó. a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges.

BKV megállók

Budapest 5 kerületében a fenti társkereső iroda (Kapcsolatteremtő iroda ) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 73
  • villamos: 4, 6
  • busz: 6, 9, 15, 26, 91, 191, 226, 291
  • metró: M3 (kék metró)
Térkép

A társkereső iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
Munkaszüneti napok 2024-ben
Kapcsolat Adatvédelem