Társkereső irodák - Budapesten - 1. kerületiek listája

Cronos társkereső klub

Cím: Budapest I., Hattyú u. 4  térképen / útvonal ide

A Cronos Társközvetítő Iroda, 13 éves tapasztalattal rendelkezik, gyors, személyre szabott segítséggel, sikeresen működik, az ország egész területén. A legfontosabb, hogy nálunk mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb módot az áhított társ megtalálására. Akinek jobban megfelel egy kötetlenebb rendszer, az weboldalunkon regisztrálva választhatja az online társkeresést, ahol több ezer fényképes társkereső közül választhat. Ami ezen túl mutat és lényegesen többet nyújt, az a személyes, szakértői segítséggel történő társkeresés. Ha Ön nagyobb biztonságra vágyik, és úgy érzi segítségünkkel bátrabban és nagyobb eséllyel vágna bele a párkeresésbe, vagy szeretné elkerülni az első kapcsolatfelvételével járó kudarc élményeket, akkor szeretettel várom irodánkban, ahol egy személyes beszélgetés keretén belül megismerjük egymást, és megbeszéljük az Ön számára legfontosabb szempontokat és a legmegfelelőbb konstrukciót. Honlap: http://buda.ctk.hu


Budapest 1. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti társkereső iroda utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a társkereső iroda környékén van-e lehetőség parkolásra (1. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.


térképenútvonaltervezés ide

Budapest 1. kerületében a fenti társkereső iroda (Cronos társkereső klub) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 4, 4-6, 6, 17
  • busz: 11, 16A, 16, 39, 111, 116

A társkereső iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem