Boldogságom Társkereső Iroda

Cím: 1091 Budapest, Üllői út 25.  (térkép, utcanézet lejjebb)

City Corner Irodaház Társkereső Irodánk klasszikus formában működik, azoknak, akik igényesek mind magukra és környezetükre és kiemelkedő társközvetítő szolgáltatást keresnek. Nálunk független, komoly párkereső Hölgyekkel és Urakkal találkozhat. Mi nemcsak ígérgetünk, a sikeres társtalálás érdekében folyamatosan fogjuk a kezét hónapról hónapra. Szakmai partnereinkkel együttműködve az Ön igényének megfelelően segítjük a boldogsághoz vezető úton. Számos nagyszerű, hangulatos, színes programok szervezésével is azon vagyunk, hogy megteremtsük a lehetőséget a pártalálásban. Ha csak beszélgetni szeretne abban is maximálisan a partnerei vagyunk. Régi fényképei vannak, az sem gond készítünk Önről fotósorozatot, hogy természetes szépsége megragadó legyen. Vállaljuk,hogy kiszűrjük az arctalan 'nethuszárokat' a személyes találkozó alkalmával, tehát biztosítani tudjuk,hogy leinformált, valós, társat kereső emberek állnak a profilok mögött. Így teljes bizalommal fordulhatnak irodánkhoz a párjukat keresők. Kapcsolat, további információk: http://www.boldogsagom.hu


Budapest 9. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti társkereső iroda utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a társkereső iroda környékén van-e lehetőség parkolásra (9. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 9 kerületében a fenti társkereső iroda (Boldogságom Társkereső Iroda) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 9, 15, 115
  • trolibusz: 83
Térkép

A társkereső iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem