Yettel (korábban Telenor) mobiltelefon-üzlet - ügyfélszolgálat

Cím: 2660 Balassagyarmat, Rákóczi út 42.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Mobilnet - mobilinternet csomagok egyszeri, kiegészítő változatban vagy megújuló csomagok, havidíjjal (mobilinternet csomagok egyszeri, kiegészítő változatban vagy megújuló csomagok havidíjjal)
Feltöltőkártyás csomagok - A kártyás egyenleg feltölthető a Yettel weboldalán bankkártyával, Yettel alkalmazásból, bankautomatán (ATM) keresztül bankkártyával, Internetbankon keresztül, bankok telefonos ügyfélszolgálatán, Yettel üzletekben, benzinkutaknál, lapker üzletekben, postahivatalokban
A telefonos ügyfélszolgálat kényelmes lehetőséget nyújt a szolgáltatásokkal kapcsolatos ügyintézésre, pl: ellopott, elvesztett SIM-kártya letiltása; szolgáltatások, tarifacsomagok és az előfizetési szerződéssel kapcsolatos tudnivalók; szolgáltatás-megrendelés, -módosítás és -lemondás telefonos ügyintéző segítségével; számlainformáció és számlázási szolgáltatások; készülékkel, hálózattal és külföldi telefonhasználattal kapcsolatos tudnivalók; akciók, értékesítési információk; kártyás szolgáltatással kapcsolatos adatok; Yettel előfizetők hívószámával kapcsolatos tudakozódás; szolgáltatásokkal kapcsolatos hibabejelentés; hálózati rendszerhibával kapcsolatos bejelentések; javításra leadott készülék utáni érdeklődés; kiszolgálásra, ügykezelésre vonatkozó panaszbejelentés
A Yettel munkatársai közvetlenül is elérhetőek a +36 20 2000 000 telefonszámon a nap 24 órájában. A szám hívása a Yettel magyarországi hálózatába irányuló hívás díjával azonos.
Számhordozás - A számhordozás gyors és díjmentes folyamat, csak annyi kell hozzá, hogy saját néven legyen az előfizetés, mert csak az előfizetés tulajdonosa tud számhordozást kezdeményezni, továbbá ne legyen 30 napnál régebbi lejárt számlatartozás, és az adatok egyezzenek meg az előző szolgáltatódnál regisztrált adatokkal, valamint az okmányokban szereplőkkel.
Internet - otthoni internet, hordozható internet, extra adat hordozható internethez
Számlás csomagok - Yettel és Hiper tarifacsomagok, hűség nélküli számlás tarifák, családi tarifacsomagok, HiperCsoport kedvezmények, korlátlan mobilnet tarifacsomag, extra adat számlásoknak
Otthoni internet - A Yettel OtthonNet-tel korlátlanul lehet internetezni, vezeték nélkül, egyszerre akár több eszközön. A beüzemelése pár lépésben elvégezhető fúrás és kábelrengeteg nélkül. A Yettel oldalán lehet ellenőrizni, hogy a címünkön elérhető-e már a szolgáltatás.
Hipernet - A Hipernet a Yettel hipergyors hálózata, ami keresztül-kasul behálózza az országot, zavartalan mobilélményt téve lehetővé, legyen szó hívásról, vagy netezésről.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő09:00-17:00
Kedd09:00-17:00
Szerda09:00-17:00
Csütörtök09:00-17:00
Péntek09:00-17:00
Szombat08:00-12:00
VasárnapZárva

Térkép

A Yettel (korábban Telenor) mobiltelefon-üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem