Yettel mobiltelefon-üzlet - Campona ügyfélszolgálat

Cím: 1222 Budapest XXII., Nagytétényi út 37-43.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Internet - otthoni internet, hordozható internet, extra adat hordozható internethez
Telefonszámokkal kapcsolatos automata menüs tudakozó a 1748 számon áll rendelkezésre
Hipernet - A Hipernet a Yettel hipergyors hálózata, ami keresztül-kasul behálózza az országot, zavartalan mobilélményt téve lehetővé, legyen szó hívásról, vagy netezésről.
Számlás csomagok - Yettel és Hiper tarifacsomagok, hűség nélküli számlás tarifák, családi tarifacsomagok, HiperCsoport kedvezmények, korlátlan mobilnet tarifacsomag, extra adat számlásoknak
A telefonos ügyfélszolgálat kényelmes lehetőséget nyújt a szolgáltatásokkal kapcsolatos ügyintézésre, pl: ellopott, elvesztett SIM-kártya letiltása; szolgáltatások, tarifacsomagok és az előfizetési szerződéssel kapcsolatos tudnivalók; szolgáltatás-megrendelés, -módosítás és -lemondás telefonos ügyintéző segítségével; számlainformáció és számlázási szolgáltatások; készülékkel, hálózattal és külföldi telefonhasználattal kapcsolatos tudnivalók; akciók, értékesítési információk; kártyás szolgáltatással kapcsolatos adatok; Yettel előfizetők hívószámával kapcsolatos tudakozódás; szolgáltatásokkal kapcsolatos hibabejelentés; hálózati rendszerhibával kapcsolatos bejelentések; javításra leadott készülék utáni érdeklődés; kiszolgálásra, ügykezelésre vonatkozó panaszbejelentés
Mobilnet - mobilinternet csomagok egyszeri, kiegészítő változatban vagy megújuló csomagok, havidíjjal
Számhordozás - A számhordozás gyors és díjmentes folyamat, csak annyi kell hozzá, hogy saját néven legyen az előfizetés, mert csak az előfizetés tulajdonosa tud számhordozást kezdeményezni, továbbá ne legyen 30 napnál régebbi lejárt számlatartozás, és az adatok egyezzenek meg az előző szolgáltatódnál regisztrált adatokkal, valamint az okmányokban szereplőkkel.
Otthoni internet - A Yettel OtthonNet-tel korlátlanul lehet internetezni, vezeték nélkül, egyszerre akár több eszközön. A beüzemelése pár lépésben elvégezhető fúrás és kábelrengeteg nélkül. A Yettel oldalán lehet ellenőrizni, hogy a címünkön elérhető-e már a szolgáltatás.
Feltöltőkártyás csomagok - A kártyás egyenleg feltölthető a Yettel weboldalán bankkártyával, Yettel alkalmazásból, bankautomatán (ATM) keresztül bankkártyával, Internetbankon keresztül, bankok telefonos ügyfélszolgálatán, Yettel üzletekben, benzinkutaknál, lapker üzletekben, postahivatalokban

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő10:00-20:00
Kedd10:00-20:00
Szerda10:00-20:00
Csütörtök10:00-20:00
Péntek10:00-20:00
Szombat10:00-20:00
Vasárnap10:00-19:00

A Yettel mobiltelefon-üzlet az üzletközpont épületében található. A Campona Bevásárló- és Szórakoztatóközpont autóval megközelíthető a Nagytétényi útról, a 6-os főútról és az M0-ás, M6-os irányából. Több, mint 2000 férőhelyes ingyenes parkolási lehetőség várja a látogatókat. A Campona bevásárlóközpontot számos busz vonal és a vonat is érinti, a Bikás park felől 213-as, 214-es, 114-es járatok, illetve a Keleti pályaudvar vonalától a 133E jelzésű autóbuszok. Ezek mellett a 150-es, 138-as, 33-as autóbuszok is megállnak a bevásárlóközpontot előtt.

BKV megállók

Budapest 22 kerületében a fenti Yettel mobiltelefon-üzlet közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 13A, 13, 33, 88, 101E, 113, 113A, 114, 133E, 138, 150B, 150, 213, 214, 287
Térkép

A Yettel mobiltelefon-üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem