Yettel mobiltelefon-üzlet - ügyfélszolgálat

Cím: 2900 Komárom Igmándi út 26  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
A mobiltelefon elvesztése esetén a letiltás az Előfizetői szerződés másolatával, amennyiben azon szerepel a készülék IMEI száma, vagy jótállási jegy másolatával kérelmezhető. Eltulajdonítás esetén a rendőrségen tett feljelentés másodpéldányával kérhető a készülék tiltása, amiben fel kell tüntetni a mobiltelefon IMEI számát.
Telefonszámokkal kapcsolatos automata menüs tudakozó a 1748 számon áll rendelkezésre
Telefonos ügyfélszolgálat - A telefonos ügyfélszolgálat kényelmes lehetőséget nyújt a szolgáltatásokkal kapcsolatos ügyintézésre, pl: ellopott, elvesztett SIM-kártya letiltása; szolgáltatások, tarifacsomagok és az előfizetési szerződéssel kapcsolatos tudnivalók; szolgáltatás-megrendelés, -módosítás és -lemondás telefonos ügyintéző segítségével; számlainformáció és számlázási szolgáltatások; készülékkel, hálózattal és külföldi telefonhasználattal kapcsolatos tudnivalók; akciók, értékesítési információk; kártyás szolgáltatással kapcsolatos adatok; Yettel előfizetők hívószámával kapcsolatos tudakozódás; szolgáltatásokkal kapcsolatos hibabejelentés; hálózati rendszerhibával kapcsolatos bejelentések; javításra leadott készülék utáni érdeklődés; kiszolgálásra, ügykezelésre vonatkozó panaszbejelentés
Számhordozás - A számhordozás gyors és díjmentes folyamat, csak annyi kell hozzá, hogy saját néven legyen az előfizetés, mert csak az előfizetés tulajdonosa tud számhordozást kezdeményezni, továbbá ne legyen 30 napnál régebbi lejárt számlatartozás, és az adatok egyezzenek meg az előző szolgáltatódnál regisztrált adatokkal, valamint az okmányokban szereplőkkel.
Otthoni internet - A Yettel OtthonNet-tel korlátlanul lehet internetezni, vezeték nélkül, egyszerre akár több eszközön. A beüzemelése pár lépésben elvégezhető fúrás és kábelrengeteg nélkül. A Yettel oldalán lehet ellenőrizni, hogy a címünkön elérhető-e már a szolgáltatás.
Internet - otthoni internet, hordozható internet, extra adat hordozható internethez
A Yettel munkatársai közvetlenül is elérhetőek a +36 20 2000 000 telefonszámon a nap 24 órájában. A szám hívása a Yettel magyarországi hálózatába irányuló hívás díjával azonos.
Számlás csomagok - Yettel és Hiper tarifacsomagok, hűség nélküli számlás tarifák, családi tarifacsomagok, HiperCsoport kedvezmények, korlátlan mobilnet tarifacsomag, extra adat számlásoknak
Feltöltőkártyás csomagok - A kártyás egyenleg feltölthető a Yettel weboldalán bankkártyával, Yettel alkalmazásból, bankautomatán (ATM) keresztül bankkártyával, Internetbankon keresztül, bankok telefonos ügyfélszolgálatán, Yettel üzletekben, benzinkutaknál, lapker üzletekben, postahivatalokban
Mobilnet - mobilinternet csomagok egyszeri, kiegészítő változatban vagy megújuló csomagok, havidíjjal
Hipernet - A Hipernet a Yettel hipergyors hálózata, ami keresztül-kasul behálózza az országot, zavartalan mobilélményt téve lehetővé, legyen szó hívásról, vagy netezésről.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő09:00-17:00
Kedd09:00-17:00
Szerda09:00-17:00
Csütörtök09:00-17:00
Péntek09:00-17:00
Szombat08:00-12:00
VasárnapZárva

Ügyfélszolgálat telefon1220, +36 20 200 0000
Tudakozó telefonszám1748
Weboldalyettel.hu
Utcanézet

Az utcanézeten az úton megjelenő nyilakra kattintva mozoghat. A nézőpontot a képet húzva forgathatja. Ha az utcanézet nem jelenik meg, akkor erről a helyről nem áll rendelkezésre utcai fotó. a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges.

Térkép

A Yettel mobiltelefon-üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat Adatvédelem