Teniszpályák - Budapesten - 8. kerületiek listája

Előre Tenisz Centrum

Cím: 1087 Budapest, Sport u. 2.  térképen / útvonal ide

A BKV Előre SC Sportcentrum területén belül található, önálló teniszlétesítményünk, jó megközelítéssel, profi teniszoktató szakemberekkel, kiváló minőségű teniszpályával várja a tenisz szerelmeseit. Teniszpálya bérlés Budapesten, felnőtt teniszoktatás, gyerek teniszoktatás, centerpálya, teniszversenyek, 8 salakos pálya, télen fűtött sátor, szauna, büfé, teniszütő bérlés, teniszkellékek vásárlása. Honlap: http://www.teniszletesitmeny.hu


Budapest 8. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti teniszpálya utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a teniszpálya környékén van-e lehetőség parkolásra (8. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.


Budapest 8. kerületében a fenti teniszpálya (Előre Tenisz Centrum) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 1, 37A, 37

A teniszpálya helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem