TESCO áruház - Csepel Hipermarket

Cím: 1214 Budapest II. Rákóczi Ferenc u.191.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Áruhitel
Friss pékáru
Bevásárlókocsi érme árusítás
F&F ruházati osztály - A Made Mindfully (tudatosan előállított) logóval ellátott termékek megbízható forrásból származó alapanyagokból készülnek. Az F&F ruházati kínálatának több mint a fele megbízható forrásból származó anyagokból készül.
Tesco Pénzügyi Partner - A Tesco Pénzügyi Partner a Tesco hipermarketekben elérhető pénzügyi szolgáltatások összefoglaló elnevezése, melynek segítségével szakemberek segítik a vásárlókat a számukra legmegfelelőbb pénzügyi konstrukció kiválasztásában: hitelek (áruhitel, személyi kölcsön, jelzálog hitelek, stb.), vásárlókártya igénylés, fizetési számla nyitás, utazás (családi, belföld, külföld, élmény, wellness, város), Tesco Biztosítás, utalványok.
Próbafülke
Grillpult
A TESCO reklámújságokban időnként felbukkannak kuponok, amelyekkel csökkenteni lehet a vásárlás összegét. Az ilyen kuponok általában a postaládába bedobott reklámújság hátoldalán találhatóak, úgyhogy mindig érdemes a hátoldalra vetni egy pillantást, hogy éppen van-e rajta kupon.
Ingyenes parkoló rendelkezésre áll
Ajándékcsomagok készítése, díszcsomagolás
Átutalásos fizetés
A Tesco mobilalkalmazásokat is működtet, amelyek segítségével Clubcard pontokat lehet gyűjteni, kuponokat felhasználni, bárhonnan online el lehet intézni a bevásárlást szükség esetén, stb.
Tesco Vásárlókártya
Pizza pult
Átvételi pont - Az összekészített online megrendelést át lehet venni az áruházban.
Bébi taxi
Click & Collect - Online bevásárlás után ki lehet választani a Tesco áruházat és időpontot az átvételhez. A kiválasztott termékeket összeválogatják, becsomagolják és tárolják, amelyeket a választott napon útközben át lehet venni, amihez csak a rendelésszámra van szükség.
Ajándékutalvány értékesítés - Az ajándékutalványok felhasználási termékköre: fogyasztásra nem kész élelmiszerek, műszaki cikkek, lakberendezés, ruházat, vegyi áru, szépségápolás, papír-írószer, egészségmegőrzés, sportfelszerelés, játék
Tesco Clubcarddal kapcsolatban 06-80-222-333 ingyenes telefonszám hívható hétfőtől péntekig 8 és 18 óra között.
Ingyenes házhoz szállítás
Étterem
Belső cukrászat
Hitelkártya elfogadás
Totó - Lottó
PayPass fizetési eszköz
Telefonkártya feltöltés
Légkondicionált eladótér, hogy hőségben is kellemesen vásárolhassunk az üzletben
Babapelenkázó
Online bevásárlás - A Tesco online bevásárlás szolgáltatása frissárut is magában foglaló teljes áruválasztékot kínál. Kényelmesen házhoz lehet rendelni a bevásárlást, vagy a megrendelt árut az átvételi pontok egyikén személyesen át lehet venni.
Bankkártyás fizetés
Az üzletben ingyenes vezeték nélküli hálózat áll a vásárlók rendelkezésére.
Mobiltelefon árusítás - Az áruházban mobiltelefonok vásárlására is van lehetőség.
Wok
A Tesco boltjaiban Clubcard néven pontgyűjtő szolgáltatás üzemel, melynek keretében a vásárlások után pontokat lehet gyűjteni, amelyek az aktuális pontgyűjtési időszak végén utalványokra válthatók, és későbbi vásárlásoknál felhasználhatók. A pontgyűjtő időszak lezárulása után másfél hónap is eltelhet, amíg ténylegesen postázzák a kuponokat.
Ruha méretre igazítás
Bevásárlókocsi mozgáskorlátozottak részére
Csomagmegőrző

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő06:00-22:00
Kedd06:00-22:00
Szerda06:00-22:00
Csütörtök06:00-22:00
Péntek06:00-22:00
Szombat06:00-22:00
Vasárnap07:00-20:00


Budapest 21. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti TESCO áruház utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 21. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 21 kerületében a fenti TESCO áruház közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 38, 38A, 138, 238, 278
Térkép

A TESCO áruház helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem