TESCO áruház - Extra Fogarasi út

Cím: 1149 Budapest Pillangó u. 15.  (térkép lent) útvonal ide


Szolgáltatások
Bankkártyás fizetés
A Tesco boltjaiban Clubcard néven pontgyűjtő szolgáltatás üzemel, melynek keretében a vásárlások után pontokat lehet gyűjteni, amelyek az aktuális pontgyűjtési időszak végén utalványokra válthatók, és későbbi vásárlásoknál felhasználhatók. TESCO Clubcarddal kapcsolatban 06-80-222-333 ingyenes telefonszám hívható hétfőtől péntekig 8 és 18 óra között.
Online bevásárlás
Ajándékcsomagok készítése, díszcsomagolás
Húspult
Kulcsmásolás
Ruha méretre igazítás
Az üzletben ingyenes vezeték nélküli hálózat áll a vásárlók rendelkezésére.
Ingyenes házhoz szállítás
Bankjegykiadó automata
Áruhitel
Étterem
Árellenőrző
Virágüzlet
F&F ruházati osztály
Pizza pult
Az áruházban pénzváltó is működik.
Bevásárlókocsi érme árusítás
Wifi
Ajándékutalvány értékesítés
Friss pékáru
Az üzletben önkiszolgáló kassza is működik. Önkiszolgáló kassza használatával a várakozás rövidebb lehet, mint a hagyományos kasszáknál, mert a sor így egyszerre több kasszához áll sorba, és ha valamelyik felszabadul, oda mehet a következő vásárló. Vagyis itt nincs olyan, mint a hagyományos kasszáknál, ahol ha fennakadás van, akkor az egész sornak várnia kell.
Hitelkártya elfogadás
Mobiltelefon árusítás
Halpult
Babapelenkázó
Totó-Lottó - Mennyi most a nyeremény az ötöslottón és a hatoslottón?
Fényképelőhívás
Scan&Shop rendelkezésre áll. A Scan&Shop szolgáltatással könnyen leolvasható a termékek vonalkódja vásárlás közben és ellenőrizni is lehet a vásárlás aktuális végösszegét, így mindig látható, pontosan mennyibe kerülnek a megvásárolni kívánt termékek. A termékeket egyenesen a saját bevásárlótáskájába is helyezheti a vásárló, fizetéskor pedig nem szükséges újra kipakolni őket a kasszánál. A bevásárlás végén az önkiszolgáló kasszát választva elkerülhető a sorban állás és a hosszas várakozás.
Ruhatisztítás
Az áruháznál van lehetőség ingyenes parkolásra
Tesco Vásárlókártya
Légkondicionált eladótér
A Tesco Pénzügyi Partner a Tesco hipermarketekben elérhető pénzügyi szolgáltatások összefoglaló elnevezése, melynek segítségével szakemberek segítik a vásárlókat a számukra legmegfelelőbb pénzügyi konstrukció kiválasztásában: hitelek (áruhitel, személyi kölcsön, jelzálog hitelek, stb.), vásárlókártya igénylés, fizetési számla nyitás, utazás, Tesco Biztosítás, utalványok.
Telefonkártya feltöltés


Nyitvatartás (november 11-től a koronavírus-járvány miatt a kormány rendelkezése értelmében az üzletek, így a TESCO áruházak is, legfeljebb csak 19 óráig tarthatnak nyitva, amíg a rendelkezés érvényben van) munkaszüneti napok
Hétfő06:00-22:00
Kedd06:00-22:00
Szerda06:00-22:00
Csütörtök06:00-22:00
Péntek06:00-22:00
Szombat06:00-22:00
Vasárnap07:00-22:00A TESCO reklámújságokban időnként felbukkannak kuponok, amelyekkel csökkenteni lehet a vásárlás összegét. Az ilyen kuponok általában a postaládába bedobott reklámújság hátoldalán találhatóak, úgyhogy mindig érdemes a hátoldalra vetni egy pillantást, hogy éppen van-e rajta kupon. A TESCO online bevásárlás szolgáltatással kapcsolatos kérdésekkel a 06 80 734 734 telefonszámot lehet hívni. A TESCO áruházak általában gluténmentes-élelmiszer termékeket is árusítanak.

BKV megállók

Budapest 14 kerületében a fenti TESCO áruház közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 130
  • trolibusz: 80, 80A
Térkép

A TESCO áruház helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat | Adatvédelem