TESCO áruház - Extra Fogarasi út

Cím: 1149 Budapest Pillangó u. 15.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Ajándékutalvány értékesítés
Az áruháznál van lehetőség ingyenes parkolásra
Pizza pult
Bevásárlókocsi érme árusítás
Tesco Vásárlókártya
Kulcsmásolás
Ruhatisztítás
Kisgyermekeseknek babapelenkázó is rendelkezésre áll.
Étterem
Scan&Shop rendelkezésre áll. A Scan&Shop szolgáltatással könnyen leolvasható a termékek vonalkódja vásárlás közben és ellenőrizni is lehet a vásárlás aktuális végösszegét, így mindig látható, pontosan mennyibe kerülnek a megvásárolni kívánt termékek. A termékeket egyenesen a saját bevásárlótáskájába is helyezheti a vásárló, fizetéskor pedig nem szükséges újra kipakolni őket a kasszánál. A bevásárlás végén az önkiszolgáló kasszát választva elkerülhető a sorban állás és a hosszas várakozás.
Ruha méretre igazítás
Az üzletben bankkártyás fizetésre is van lehetőség
Hitelkártya elfogadás
Ajándékcsomagok készítése, díszcsomagolás
Húspult
A Tesco Pénzügyi Partner a Tesco hipermarketekben elérhető pénzügyi szolgáltatások összefoglaló elnevezése, melynek segítségével szakemberek segítik a vásárlókat a számukra legmegfelelőbb pénzügyi konstrukció kiválasztásában: hitelek (áruhitel, személyi kölcsön, jelzálog hitelek, stb.), vásárlókártya igénylés, fizetési számla nyitás, utazás (családi, belföld, külföld, élmény, wellness, város), Tesco Biztosítás, utalványok.
Halpult
F&F ruházati osztály
Az üzletben önkiszolgáló kassza is működik. Önkiszolgáló kassza használatával a várakozás rövidebb lehet, mint a hagyományos kasszáknál, mert a sor így egyszerre több kasszához áll sorba, és ha valamelyik felszabadul, oda mehet a következő vásárló. Vagyis itt nincs olyan, mint a hagyományos kasszáknál, ahol ha fennakadás van, akkor az egész sornak várnia kell.
Online bevásárlás - A Tesco online bevásárlás szolgáltatása frissárut is magában foglaló teljes áruválasztékot kínál. Kényelmesen házhoz lehet rendelni a bevásárlást, vagy a megrendelt árut az átvételi pontok egyikén személyesen át lehet venni.
Wifi
Telefonkártya feltöltés
Mobiltelefon árusítás
Bankjegykiadó automata
Az áruházban pénzváltó is működik.
Fényképelőhívás
Légkondicionált eladótér
Friss pékáru
A Tesco mobilalkalmazásokat is működtet, amelyek segítségével Clubcard pontokat lehet gyűjteni, kuponokat felhasználni, bárhonnan online el lehet intézni a bevásárlást szükség esetén, stb.
Totó-Lottó
Áruhitel
A TESCO reklámújságokban időnként felbukkannak kuponok, amelyekkel csökkenteni lehet a vásárlás összegét. Az ilyen kuponok általában a postaládába bedobott reklámújság hátoldalán találhatóak, úgyhogy mindig érdemes a hátoldalra vetni egy pillantást, hogy éppen van-e rajta kupon.
Az üzletben ingyenes vezeték nélküli hálózat áll a vásárlók rendelkezésére.
A Tesco boltjaiban Clubcard néven pontgyűjtő szolgáltatás üzemel, melynek keretében a vásárlások után pontokat lehet gyűjteni, amelyek az aktuális pontgyűjtési időszak végén utalványokra válthatók, és későbbi vásárlásoknál felhasználhatók. TESCO Clubcarddal kapcsolatban 06-80-222-333 ingyenes telefonszám hívható hétfőtől péntekig 8 és 18 óra között.
Árellenőrző - Az üzletben elhelyezett árellenőrző készülékek segítségével még vásárlás előtt meg lehet bizonyosodni arról, hogy a kérdéses termék mennyibe kerül. Ehhez csupán a termék vonalkódját kell leolvastatni az árellenőrző készülékkel, és a kijelzőn megjelenik a termék ára.
A TESCO online bevásárlás szolgáltatással kapcsolatos kérdésekkel a 06 80 734 734 telefonszámot lehet hívni.
Virágüzlet

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő06:00-22:00
Kedd06:00-22:00
Szerda06:00-22:00
Csütörtök06:00-22:00
Péntek06:00-22:00
Szombat06:00-22:00
Vasárnap07:00-22:00BKV megállók

Budapest 14 kerületében a fenti TESCO áruház közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 130
  • trolibusz: 80, 80A
Térkép

A TESCO áruház helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat | Adatvédelem