TESCO áruház - Pesterzsébet Hipermarket

Cím: 1204 Budapest Mártírok útja 281.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Ajándékcsomagok készítése, díszcsomagolás
Átvételi pont - Az összekészített online megrendelést át lehet venni az áruházban.
Halpult
Légkondicionált eladótér
Hitelkártya elfogadás
Húspult
Az üzletben bankkártyás fizetésre is van lehetőség
Fénymásolás
Utazási iroda
Kisgyermekeseknek babapelenkázó is rendelkezésre áll.
Mobiltelefon árusítás
Fényképelőhívás
Virágüzlet
Online bevásárlás - A Tesco online bevásárlás szolgáltatása frissárut is magában foglaló teljes áruválasztékot kínál. Kényelmesen házhoz lehet rendelni a bevásárlást, vagy a megrendelt árut az átvételi pontok egyikén személyesen át lehet venni.
A Tesco épületében fodrászat is működik
Az üzletben önkiszolgáló kassza is működik. Önkiszolgáló kassza használatával a várakozás rövidebb lehet, mint a hagyományos kasszáknál, mert a sor így egyszerre több kasszához áll sorba, és ha valamelyik felszabadul, oda mehet a következő vásárló. Vagyis itt nincs olyan, mint a hagyományos kasszáknál, ahol ha fennakadás van, akkor az egész sornak várnia kell.
Árellenőrző - Az üzletben elhelyezett árellenőrző készülékek segítségével még vásárlás előtt meg lehet bizonyosodni arról, hogy a kérdéses termék mennyibe kerül. Ehhez csupán a termék vonalkódját kell leolvastatni az árellenőrző készülékkel, és a kijelzőn megjelenik a termék ára.
Az áruháznál van lehetőség ingyenes parkolásra
Pizza pult
Wifi
Szépségszalon
Totó-Lottó
Belső cukrászat
Az áruházban pénzváltó is működik.
A Tesco Pénzügyi Partner a Tesco hipermarketekben elérhető pénzügyi szolgáltatások összefoglaló elnevezése, melynek segítségével szakemberek segítik a vásárlókat a számukra legmegfelelőbb pénzügyi konstrukció kiválasztásában: hitelek (áruhitel, személyi kölcsön, jelzálog hitelek, stb.), vásárlókártya igénylés, fizetési számla nyitás, utazás (családi, belföld, külföld, élmény, wellness, város), Tesco Biztosítás, utalványok.
A Tesco mobilalkalmazásokat is működtet, amelyek segítségével Clubcard pontokat lehet gyűjteni, kuponokat felhasználni, bárhonnan online el lehet intézni a bevásárlást szükség esetén, stb.
A Tesco boltjaiban Clubcard néven pontgyűjtő szolgáltatás üzemel, melynek keretében a vásárlások után pontokat lehet gyűjteni, amelyek az aktuális pontgyűjtési időszak végén utalványokra válthatók, és későbbi vásárlásoknál felhasználhatók. TESCO Clubcarddal kapcsolatban 06-80-222-333 ingyenes telefonszám hívható hétfőtől péntekig 8 és 18 óra között. A pontgyűjtő időszak lezárulása után másfél hónap is eltelhet, amíg ténylegesen postázzák a kuponokat.
Bevásárlókocsi érme árusítás
Bankjegykiadó automata
Bevásárlókocsi mozgáskorlátozottak részére
F&F ruházati osztály
Friss pékáru
A Tesco épületében gyógyszertár is található.
Telefonkártya feltöltés
A TESCO reklámújságokban időnként felbukkannak kuponok, amelyekkel csökkenteni lehet a vásárlás összegét. Az ilyen kuponok általában a postaládába bedobott reklámújság hátoldalán találhatóak, úgyhogy mindig érdemes a hátoldalra vetni egy pillantást, hogy éppen van-e rajta kupon.
Az áruházban étterem is működik.
Click & Collect - Online bevásárlás után ki lehet választani a Tesco áruházat és időpontot az átvételhez. A kiválasztott termékeket összeválogatják, becsomagolják és tárolják, amelyeket a választott napon útközben át lehet venni, amihez csak a rendelésszámra van szükség.
Az üzletben ingyenes vezeték nélküli hálózat áll a vásárlók rendelkezésére.
Ajándékutalvány értékesítés
A TESCO online bevásárlás szolgáltatással kapcsolatos kérdésekkel a 06 80 734 734 telefonszámot lehet hívni.
Áruhitel

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő06:00-22:00
Kedd06:00-22:00
Szerda06:00-22:00
Csütörtök06:00-22:00
Péntek06:00-22:00
Szombat06:00-22:00
Vasárnap07:00-22:00
Budapest 20. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti TESCO áruház utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 20. kerületi parkolók, parkolóházak között.

Térkép

A TESCO áruház helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem