TESCO áruház - Hipermarket

Cím: 7400, Kaposvár Berzsenyi út 13.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Babapelenkázó
Légkondicionált eladótér, hogy hőségben is kellemesen vásárolhassunk az üzletben
Bankkártyás fizetés
Telefonkártya feltöltés
Ruha méretre igazítás
Bankjegykiadó automata
Totó - Lottó
A TESCO reklámújságokban időnként felbukkannak kuponok, amelyekkel csökkenteni lehet a vásárlás összegét. Az ilyen kuponok általában a postaládába bedobott reklámújság hátoldalán találhatóak, úgyhogy mindig érdemes a hátoldalra vetni egy pillantást, hogy éppen van-e rajta kupon.
Áruhitel
Scan&Shop
Tesco Online
Árellenőrző - Az üzletben elhelyezett árellenőrző készülékek segítségével még vásárlás előtt meg lehet bizonyosodni arról, hogy a kérdéses termék mennyibe kerül. Ehhez csupán a termék vonalkódját kell leolvastatni az árellenőrző készülékkel, és a kijelzőn megjelenik a termék ára.
Átutalásos fizetés
Átvételi pont - Az összekészített online megrendelést át lehet venni az áruházban.
Húspult
Csomagmegőrző
Étterem
Ajándékutalvány értékesítés - Az ajándékutalványok felhasználási termékköre: fogyasztásra nem kész élelmiszerek, műszaki cikkek, lakberendezés, ruházat, vegyi áru, szépségápolás, papír-írószer, egészségmegőrzés, sportfelszerelés, játék
Élelmiszervásárlási utalvány értékesítés
Virágüzlet
Belső cukrászat
Az üzletben ingyenes vezeték nélküli hálózat áll a vásárlók rendelkezésére.
Hitelkártya elfogadás
Tesco Vásárlókártya
F&F ruházati osztály - A Made Mindfully (tudatosan előállított) logóval ellátott termékek megbízható forrásból származó alapanyagokból készülnek. Az F&F ruházati kínálatának több mint a fele megbízható forrásból származó anyagokból készül.
Ingyenes parkoló rendelkezésre áll
Ruhatisztítás
A Tesco boltjaiban Clubcard néven pontgyűjtő szolgáltatás üzemel, melynek keretében a vásárlások után pontokat lehet gyűjteni, amelyek az aktuális pontgyűjtési időszak végén utalványokra válthatók, és későbbi vásárlásoknál felhasználhatók. A pontgyűjtő időszak lezárulása után másfél hónap is eltelhet, amíg ténylegesen postázzák a kuponokat.
Kulcsmásolás
Tesco Clubcarddal kapcsolatban 06-80-222-333 ingyenes telefonszám hívható hétfőtől péntekig 8 és 18 óra között.
Fénymásolás
Az üzletben pénzváltó is működik
Házhozszállítás
Click & Collect - Online bevásárlás után ki lehet választani a Tesco áruházat és időpontot az átvételhez. A kiválasztott termékeket összeválogatják, becsomagolják és tárolják, amelyeket a választott napon útközben át lehet venni, amihez csak a rendelésszámra van szükség.
Pizza pult
Tesco Pénzügyi Partner - A Tesco Pénzügyi Partner a Tesco hipermarketekben elérhető pénzügyi szolgáltatások összefoglaló elnevezése, melynek segítségével szakemberek segítik a vásárlókat a számukra legmegfelelőbb pénzügyi konstrukció kiválasztásában: hitelek (áruhitel, személyi kölcsön, jelzálog hitelek, stb.), vásárlókártya igénylés, fizetési számla nyitás, utazás (családi, belföld, külföld, élmény, wellness, város), Tesco Biztosítás, utalványok.
Friss pékáru
Ajándékcsomagok készítése, díszcsomagolás
Az üzletben önkiszolgáló kassza is működik. Önkiszolgáló kassza használatával a várakozás rövidebb lehet, mint a hagyományos kasszáknál, mert a sor így egyszerre több kasszához áll sorba, és ha valamelyik felszabadul, oda mehet a következő vásárló. Vagyis itt nincs olyan, mint a hagyományos kasszáknál, ahol ha fennakadás van, akkor az egész sornak várnia kell.
Bevásárlókocsi mozgáskorlátozottak részére
Online bevásárlás - A Tesco online bevásárlás szolgáltatása frissárut is magában foglaló teljes áruválasztékot kínál. Kényelmesen házhoz lehet rendelni a bevásárlást, vagy a megrendelt árut az átvételi pontok egyikén személyesen át lehet venni.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő05:00-22:00
Kedd05:00-22:00
Szerda05:00-22:00
Csütörtök05:00-22:00
Péntek05:00-22:00
Szombat05:00-22:00
Vasárnap05:00-22:00

Térkép

A TESCO áruház helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem