TESCO áruház - Kecskemét Hipermarket

Cím: Kecskemét Talfája 1.  (térkép lent) útvonal ide


Szolgáltatások
A Tesco mobilalkalmazásokat is működtet, amelyek segítségével Clubcard pontokat lehet gyűjteni, kuponokat felhasználni, bárhonnan online el lehet intézni a bevásárlást szükség esetén, stb.
Áruhitel
Árellenőrző - Az üzletben elhelyezett árellenőrző készülékek segítségével még vásárlás előtt meg lehet bizonyosodni arról, hogy a kérdéses termék mennyibe kerül. Ehhez csupán a termék vonalkódját kell leolvastatni az árellenőrző készülékkel, és a kijelzőn megjelenik a termék ára.
Hitelkártya elfogadás
Belső cukrászat
A Tesco Pénzügyi Partner a Tesco hipermarketekben elérhető pénzügyi szolgáltatások összefoglaló elnevezése, melynek segítségével szakemberek segítik a vásárlókat a számukra legmegfelelőbb pénzügyi konstrukció kiválasztásában: hitelek (áruhitel, személyi kölcsön, jelzálog hitelek, stb.), vásárlókártya igénylés, fizetési számla nyitás, utazás, Tesco Biztosítás, utalványok.
Bankjegykiadó automata
Bevásárlókocsi mozgáskorlátozottak részére
Az áruházban pénzváltó is működik.
Az üzletben bankkártyás fizetésre is van lehetőség
Click & Collect - Online bevásárlás után ki lehet választani a Tesco áruházat és időpontot az átvételhez. A kiválasztott termékeket összeválogatják, becsomagolják és tárolják, amelyeket a választott napon útközben át lehet venni, amihez csak a rendelésszámra van szükség.
Ajándékutalvány értékesítés
Tesco Vásárlókártya
Légkondicionált eladótér
Telefonkártya feltöltés
Az üzletben ingyenes vezeték nélküli hálózat áll a vásárlók rendelkezésére.
Átvételi pont
Az áruháznál van lehetőség ingyenes parkolásra
F&F ruházati osztály
Ingyenes házhoz szállítás
Húspult
Friss pékáru
Totó-Lottó - Ennyi most a nyeremény az ötöslottón és a hatoslottón
Bevásárlókocsi érme árusítás
A Tesco boltjaiban Clubcard néven pontgyűjtő szolgáltatás üzemel, melynek keretében a vásárlások után pontokat lehet gyűjteni, amelyek az aktuális pontgyűjtési időszak végén utalványokra válthatók, és későbbi vásárlásoknál felhasználhatók. TESCO Clubcarddal kapcsolatban 06-80-222-333 ingyenes telefonszám hívható hétfőtől péntekig 8 és 18 óra között.
Étterem

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő06:00-22:00
Kedd06:00-22:00
Szerda06:00-22:00
Csütörtök06:00-22:00
Péntek06:00-22:00
Szombat06:00-22:00
Vasárnap07:00-20:00A TESCO reklámújságokban időnként felbukkannak kuponok, amelyekkel csökkenteni lehet a vásárlás összegét. Az ilyen kuponok általában a postaládába bedobott reklámújság hátoldalán találhatóak, úgyhogy mindig érdemes a hátoldalra vetni egy pillantást, hogy éppen van-e rajta kupon. A TESCO online bevásárlás szolgáltatással kapcsolatos kérdésekkel a 06 80 734 734 telefonszámot lehet hívni. A TESCO áruházak általában gluténmentes-élelmiszer termékeket is árusítanak.

Térkép

A TESCO áruház helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
2021-es munkaszüneti napok
2022-es munkaszüneti napok
Kapcsolat | Adatvédelem