Creation Tattoo Shop

Cím: 1137 Budapest Szent István krt. 16  (térkép, utcanézet lejjebb)

A megbeszélt időpontra kérjük, pontosan érkezz, és készülj úgy, hogy a végeztével ne kelljen rohannod – az alkalom néha a tervezettnél tovább tarthat – ezért érdemes rászánni egy egész napot az eseményre és az azt követő pihenésre. Érkezésedkor mindenképpen hozz magaddal gyorsan elfogyasztható enni- és innivalót ha reggel jössz, akkor ne felejts el bőségesen reggelizni! Ha hajlamos vagy a rosszullétre, fogyassz előtte cukros ételeket. Próbálj a lehető legkényelmesebb ruhában érkezni, vagy hozz magaddal olyan laza váltásruhát, ami a tetoválód munkáját is megkönnyíti. A szalonunk meglehetősen kicsi, ezt légy szíves vedd figyelembe mielőtt magaddal hoznád a fél baráti körödet… A tetoválás körülményeit igyekszünk a tőlünk telhetően a legkényelmesebben alakítani, de ez tűvel történő beavatkozás, ami nyilvánvalóan fájdalommal jár a készítés alatt és egy ideig utána is. A higiéniáról a szalonban maximálisan gondoskodunk, a tetoválást követően pedig a te felelősséged lesz megfelelően gondoskodni róla. A tetoválás utókezeléséhez szükséges Bepanthen Plus krémet és egy tekercs folpack fóliát lehetőleg szerezz be már a tetoválás alkalma előtt, és hozd magaddal (főleg ha tőlünk nem egyből mész haza). Nagyon fontos, hogy a saját érdekedben szigorúan kövesd és tartsd be az utókezelés szabályait, mert csak így tudjuk hosszú távon is biztosítani a munkánk minőségét! Kapcsolat, további információk: http://creationtattooshop.com/hu


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti tetováló-szalon utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a tetováló-szalon környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 13 kerületében a fenti tetováló-szalon ( Creation Tattoo Shop) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 2M, 2, 4, 4-6, 6
  • busz: 6, 9, 15, 26, 91, 115, 191, 226, 291
  • trolibusz: 75, 76
Térkép

A tetováló-szalon helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem